Träning i studio 17

Igår var det ännu 2 träningar avklarade nere i studio 17. Studio 17 som så smått börjar ta utformning av mitt andra hem.
Bodyjamen gick livsfarligt bra, det var ändast jag, Linda och Yvanna där och det gjorde det extra roligt. Men på body balancen, med ändast för viga tanter som hamnat i 40års krisen , ville man mitt under "hundens position" ställa sig upp och presentera sig som mrs. Franz Jeager.

Bodyjamen räddade hela min kväll och jag var på toppenhumör ända tills sängdags. Fick ju höra av Linda att jag var extra duktig just igår. Otroligt vad glad jag blev.

Jag och Lollo har precis varit och ätit lunch på mc donken. Jag åt en Crispy chicken gormet. Den kan jag värkligen rekomendera. Den var fruktansvärt god. Jag unnade mig även en Cloa till maten och en mc flurry till efterätt. Jag tränade ju faktiskt igår så jag får äta det =).

Bowlingtönt

Igår var det bowling för hela slanten. Efter 20 klot i rännan fick jag ändå till en strike. Fan va glad jag blev.
Knäppa Christofer kläckte ur sig: - Du och jag är lika dåliga. När jag hade typ 100 poäng mer än honom.
Emmilie var grym. 3 strikar på rad och typ 70 11 tusen spärrar. Du är min idol Emmilie! =)

Idag har jag och Lollo haft våran vanliga stämpel. Tönt 3000. Som alltid annars.
Andra Lollo är på hugget idag. Hon skällde ut en turk som trängde sig före henne i matkön. Jag säger det. Ställ dig aldrig mellan Lollo och hennes mat när hon är hungrig. Rena suecide-mission.

Camillas kort gjorde dagen

Nu har jag fått se skolfottot, Camilla ser ju för jäävla sjuk ut! Fy fan va man skratta då! Det gjorde min dag. Blev helt plötsligt på mycket bättre humör. HAHAHA! 


Dagen med stort D

Fett seeeg dag. Alla tråkiga lektioner på samma dag. Och så slutar jag halv 6 också. FAAAN.
Och värsta va imorse när vi hade prov. Jag hade tagit mig tid igårkväll, en söndag, och pluggat. Så kommer jag till skolan idag och har pluggat på helt fel saker! Baaajs.
Ont i magen har jag också. Precis vid blindtarmen.

Idag är det även dagen med stort D för Lollo. Hon ska sluta röka. Hon har varit jätteduktig och inte äns försökt att nalla på nån av mina garrar på hela dagen. Jag är stolt över dig Louise!♥

God, I wish it was tuesday


Idag är det Söndag. Måste tacka nej till massor av roliga hitta-på-något-roligt-erbjudanden, pga att jag måste PLUGGA!
Hur kan man vara så dum som lärare att sätta ett prov på en måndag? Hon fattar väl att vi måste plugga under helgen då och det är rena rånet på våran ända ynka lediga fritid. Jävla sadist.

Jag önskar att det var Tisdag idag. Då hade provet varit avklarat och denna otroligt tråkiga bajs-söndag som går till att plugga skulle också ha varit förbi. Och det stora plusset i veckan skulle även ha inträffat. Dansen!
Vad skulle jag göra utan dig älskade street-dance?
Vad skulle då förgylla min vecka?
Och vad skulle då jag ha och se fram emot när veckans alla dagar så segt slingrar sig förbi?
Det är tur att jag har dig, och Christofer ♥


image62

200kgs Finne på Vegabaren

Nu sitter jag här helt utslagen efter gårdagen.
Dagen började bra med en mys-pys-4-timmars-fika med Emmilie nere i hamnen. Det var mycket roligt att se detta glada fejs igen efter någon månads uppehåll. Eftersom jag har saknat detta glada fejs blev det extra mysigt.

Kvällen resulterade i chill med prinsen, Lollo och Tony. Efter fiffel bakom ryggen och lite sura miner från min sida tänker man ändå tillbaka på kvällen igår som en relativt bra kväll. 
Prinsen förstod så småningom varför dessa sura miner visade sig över hela mitt ansikte och anstrände sig lite extra genom att tända lite ljus i köket. Där satt vi sedan och ljög med varandra någon timme.

Kvällen sluatde med att jag satt fastklämd som i en tving i baksätet på racer-sunnyn påväg i till stan för att droppa Lollo hos sin pojkvän som tagit något glas för mycket. Stoppet på vägen blev den kullturella "Vega-baren" där en mycket efterlängtad french-hotdog placerade sig fint i magen, för att sedan sätta sina spår i form av mag-knip senare mot 2 slaget.
En galen finne, full som en gasell, tog sig friheten att lägga lite extra av sin 200kgs tyngd på mig och Lollo i kön. Jag tänkte säga : Skärp dig fläskhuvud, till honom på finska men som kanske tur var kom jag bara på vad "fläskhuvud" hätte. Det blev ingen finsk konversation för mig, jag får ta det med Henri på måndag istället.

Rewind

Otroligt vad gammal musik kan väcka minnen. Jag lyssnar nu på min gamla favoritskiva. Tittar på gamla bilder från repningar och bravader. Har precis pratat med min gamla vän i telefon. Allting från förr i tiden. Det är gånger som denna man skulle vilja kunna spola tillbaka tiden, leva den igen. Få tillbaka alla gamla känslor och vanor.
Jag tänker på alla människor som har betytt mycket för mig. Jag saknar alla fruktansvärt mycket. Människor kommer och går men vissa har alltid stannat kvar med mig. Jag har en liten plats för de som har betytt extra mycket. De människor jag har pratat med hela nätterna igenom. Som har följt mig genom sorg och glädje. Som alltid har funnits som en stödjande vägg att luta mig tillbaka mot när det blivit jobbigt i livet.

Om jag jämnför mitt liv idag mot då finns det ingen likhet. Inte samma vänner, inte samma musiksmak, inte samma klädstil, inte samma vanor.. 

Jag behöver detta ibland. Gå tillbaka i mig själv. Lyssna på gamla skivor och titta på gamla bilder. Få tillbaka gamla känslor och minnen. För att sedan lägga det bakom mig och gå vidare...

image51

Hallonpaj eller hallonsås?

Igår bakade jag och Louise världens finaste hallonpaj! Den var värkligen världens finaste tills vi skar i den.
Vi missade att vi skulle tina hallonen innan vi lade dom i pajen. Så all frost från de frysta hallonen blev vatten som löste upp hela pajen. Jag hade förberett mig på ett misslyckande men när vi tog ut den vackra skapelsen ur ugnen trodde jag att jag hade lyckats för en gångs skull. Haha, synd.

Före:                                                     Efter:
image49     image50


-Den var fruktansvärt god iallafall

Me and my boy

image48
Words can´t describe what you mean to me ♥   

Bodyjam

Nytränad igen. Denna gång var det Bodyjam som gällde. Jag och Lollo som aldrig varit där förut såg ut som 2 fån till och från.
Hur kan jag förklara bodyjam? Galna rörelser till musik. Eller snarare Dans- aerobics. Det var mycket roligt men även mycket svett.
Virrig som en yr höna staplade jag ut från Telegrafen. Jag visste inte att man kunde bli yr i kolan av att träna, men det blev jag. Och slut som en fisk utan luft är jag nu.
Träningsverken är värre än i morse, och det är illa. Jag vet en som kommer gå som en 85 åring imorgon.

Sängbravader

imorse när jag skulle gå upp upptäckte jag något hämskt. Jag kunde inte komma upp ur sängen! Magträningen hade värkligen satt sina spår. Träningsvärken i magen var hemsk. Efter att ha klagat lite till min vän Louise gjorde jag en stark insats och kastade mig ur sängen. Sedan drog jag mig upp med hjälp av sängen.

Starkt jobbat av mig om jag får säga det själv =) 

Nu ska jag gå och möta Lollo vid tåget sen ska vi baka hallonpaj. Vi får se hur det går med tanke på mina bak-skills

Min nya favoriiit

Nu har jag hittat en låt som jag lätt skulle gifta mig med om jag kunde. Den är ju så bra så man ryser i hela kroppen!

Brick & Lace - Take me back


Ps. Jag är ledig imorgon =)

2 åttor av 5

Nu är jag nytränad och nyduschad. Träningen gick lite som den ville idag. Vi håller på med en koregrafi till Brick and Lace´s Never never. Tanken är att vi ska gå igenom 5 åttor varje träning men denna gång han vi ändast med 2 av dom. Men så blir det när det är en svår koregrafi. Man får göra det bästa av situationen och träna hemma.

Vägen hem från träningen var ju rolig. Det startade med att jag och min syster hade musik-krig med våra mobiler. Jag spelade självklart 50 cent på min och hon spelade nån rocklåt. Tillslut gav jag upp och sa att hon skulle byta låt. När vi kommit överens om en låt gick vi i takt med musiken hela vägen hem. Några freestyle-moves från min sida blev poppulärt att titta på för folket på bussen som passade på att åka förbi just då.

Haha, det är som jag alltid har sagt. Bjud på dig själv så får de som tycker om det ta för sig medan de andra kan hålla sig undan

av50centrifigering

Idag har vi pratat skånska för hela slanten. Våran skånske lärare blev speciellt glad!
 
Våran andra lärare borde seriöst kolla upp sin hörsel.
Bobby! vad ska vi ha för böcker?
-Va? Har du varit i Svartbäcken?

Efter en väldigt tråkig samhälles lektion hade vi en väldit tråkig matte lektion. Det resulterar inte speciellt bra. Vår klass tål inte det, vi blir på tok för flamsiga. Spec. jag som har sovit 3 ½ timme inatt. Så imorse fick jag kämpa för att få bort mina "alien-ringar" under ögonen igen. Det är inte första gången de gör intrång i min kropp. Skärpning Sandra.

Enligt min gamle gode vän ska jag in på av50centrifigering. Det går tydligen inte för sig att lyssna på 50 längre. Men om sanningen ska fram vet jag inte om jag kommer att klara det. 50 cent är ju bra,att sluta lyssna på honom är ju som att sluta röka. Omöjligt.

Music

Lite låttips, de absolut bästa låtarna just nu, sjukt bra allihoppa!

T.I - Big things poppin'

Keyshia Cole - Let it go

Fabolous ft. Neyo - Make me better

Akon - Get buck in here

Brick & Lace - Never never  - Den som vi dansar till just nu =)

Chamillionaire - Industry Groupie - Svensk stolthet

Chamillionaire - Won't Let You Down

50 cent ft. Justin Timberlake - She wants it


Någon som har några andra bra låttips?

trotsa vädret, andvänd dunjacka

Idag har jag trotsat vårat iskalla ikea-lands väder. Jag tog på mig min Fjällräven-jacka. varmt och skönt, ett tips till er kallblodiga människor som fryser så fort temperaturen sjunker under 20 grader. Som jag.

Fick skjuts hem idag av Dimens-Palle och Kim. Vi svängde förbi kvantum och köpte lite godis till kvällens Beckfilm.


Har också hittat en hallonrosa dunjacka idag som jag vill ha, det är ju jättegullit med en vit stickad mössa och vita stickade vantar! Got to have.


Nu börjar Beck! Heja Gunvald!


Tha only girl

Idag skulle jag ha fikat med en gammal vän, men changed plans. Banger  =)

Vad gör man då? Jo, man åker till sin kära pojkvän! Så nu har jag och min älskling myst ner oss i soffan med te och mackor till middag, och på det såg vi en bra film. Myys.
Typiskt höst.

Senare mot kvällen verkar det som det bär av mot Palle´s. Humpf, the only girl in tha house again. A very proud one. 

Ordleken

Aah, finns det något tråkigare program än "ordleken". Det är ju så sjukt lätta ord och de tar ju 5 år för folk att ringa in och gissa FEL. Jag blir galen.

En som iallafall har fattat det rätt är Tobias persson. Han har sjukt rätt. Kolla här


image46

sjukling

Idag är jag sjukling. Stackars mig.
Halsen gör jätte ont och jag hostar. Vaknade idag med värdelns förkylning på det.
Det är så pass illa att jag har varit hemma från skolan idag. Men jag missade inte så mycket. Jag skulle ha börjat 09.45 och slutat vid 11 typ.

Så vad gör man en sån här sjuklingdag? När våra bästa år är det bästa som går på tv:n och det inte går att ringa och prata med någon för att alla är i skolan/ på jobbet.
 
Någon som har något förslag?


image45

Hyper class

Imorse hade vi fika lektion =)
Fredrik Ferrari (läraren) tog med kaffe till oss och jag hade bakat en kladdkaka till the holy calss.
Hehe han lärde sig nog att inte bjuda oss på kaffe någe mera. Hela klassen blev typ hyper och pratade vilt i munnen på varandra. 

Ebru hade även tagit med någon turkisk mat, Burlak tror jag att det hette. Det var asgott! Det blir inte sista gången hon får ta med det! 

Salmonalle

Igår serverades det rosa kykling i hönsgården. ROSA! Efter ett meddelande från Emelie igårkväll var jag tacksam för att jag inte åt den.
De som ätit den mådde inte så bra. Det är sjukt att de fick servera den. De såg ut som små géléhjärtan som flöt runt i fettet.
Salmonalle säger jag bara, tänk på det nästa gång. Det är bra rubriker för tidningarna sen:
En hel skola med Salmonalle efter skollunch.

Jag, Lollo, Aurora och Madde fick stå i skamvrån igår också. Göran var arg för att vi kom försent. Fy oss.
Det roliga i kråksången var att  det kom folk indroppande efter oss och de fick gå och sätta sig som vanligt. Typiskt oss, otursfåglar.

Idag har Louise och Andreas varit tillsammans i en månad. Adorible.
Congrats to you!

Dagens citat: Vem är big beng?
Kom ur munnen på en av de såkallade "hönshjärnorna" längst bak i klassrummet när vi pratade om Big bang.

Vaniljsås

Jag äter vaniljsås med äppelpaj, inte tvärt om.  Det är vaniljsåsen som är god de andra är bara lite tuggmotstånd. och min vaniljsås är den godaste för den blev glad på mig när jag startade vågen igår.
Be happy, eat vaniljsås!♥

Louise

Har pratat med Lollo nu, det hade tydligen gått jättebra för henne! De hade sagt att hon var jätteduktig och så. De sa även att bilderna hade blivit jättefina också. Tyvärr får vi inte se dom förrän om typ en vecka när set-cardet kommer! Det är ju jättespännande!
image41
Haha lite farcinerad av att hon kunde stå still och faktiskt komma med på bild utan att bli suddig! ♥

Vågen för vaniljsås

Idag är det "all eyes and eres on Lollo". Det är nämligen idag som Lollo har sin fotografering. Heja heja!
Jag tror på din Louise, det kommer bli jättebra!
Men vad kan gå fel? Med de ögonen kan väl inte en ända bild bli ful =)

Gårkvällen började med kräftskiva hemma hos oss. The holy släckt kom hit, Det var roligt.
Efter fem tappra försök lyckades jag äntligen dra igång vågen för vaniljsås! Det är ju så gott och får så lite uppskattning. Jag tyckte att den behövde det. Och hör och häpna, den smakade faktiskt godare efteråt!

Spelade även upp lite bra låtar för släkten men det var inte så uppskattat. Tydligen är jag den ända som lyssar på hiphop i min släkt. Men när jag drog på lite Stevie Wonder gick det hem.

Sedan var det mystjejkväll hos Lollo med Linda och Elin.
Vi gjorde latte till alla utom Elin, för hon fick Lollos mormors hemgjorda saft. Det blev goda lattar när vi väl hade lyckats pricka glasen med mjölken.
Mycket skratt från allas sida och på vägen hem var vi alla nöjda med kvällens bravader. 

Jag landade hemma hos Linda och sov där inatt. Hennes säng är typ hur skön som hälst! 
Mysig frukost i morse där pappa Tommy undervisade oss i "att äta rätt" .

Jag tror att det drar iväg mot brandbergen ikväll för ovanlighetens skull =)

Strike a pose

Nu äntligen har nervositetenlagt sig. För nu är det gjort!

Gårdagen blev jättebra, bilderna blev fina och allting gick som smort.
När jag kom in i lokalen möts jag av men man med ett jätteleende, det var han som senare skulle fotta mig. Han kom från Caleforinen och kunde bara prata lite, lite svenska. Thomas Mead hätte han.

Raka vägen in i smiket. Mina färger blev rosa och grön.
sminkösen var en pigg och glad tjej, hon pratde hela tiden.
Redan där började nervositeten lägga sig och vi pratade mycket.

Sedan var det dags. Megan visade mig några enkla poser vilket var mycket uppskattat eftersom jag inte hade en aning.

 image40

Efter några poser och ombyten kommer Thomas med en foliegrej. Han sätter den om halsen på mig och säger "This is very high fashion".
Jag får väl tro på honom. Men jag själv tycker att det såg ganska konstigt ut.

När allting var klart valde vi ut de sex bästa bilderna som jag sedan kommer att ha till mitt set-card. Han mailade de andra bildera till mig också.

Efter fotograferingen var det den timme kvar till vårat tåg skulle gå hemmåt, så jag och mamma satte oss på centralen och tog en varsin ciabatta med mozzarella och tomat och en varsin färskpressad juice. Det satt bra i kistan efter 3 timmars fotografering.


Fotograferingens..
+: Glada trevliga människor att jobba med, och fina bilder.
-: Skorna till bikinin såg väldigt konstiga ut.
Smink : Teckande bas, rosa & grön ögonskugga och rosa rouge. Matchade bikinin. Hihi
Bilder: Lite smakprov på bilderna =)

   

    

nervositeten är ett faktum

Sitter på dont-learn-a-thing lektionen nu.
Är sjukt nervös inför imorgon. Klockan 17.00 ska jag möta upp Megan på centralen för att gå till Tegnergatan. Där blir det set-card fotografering. Av 400 bilder typ kommer de plocka ut de 5 bästa som sedan kommer att läggas upp på deras hemsida. Sedan är det fritt fram för företag att ha mig i deras reklam och sådant. Som sagt jag är SJUKT nervös.
Sedan kommer frågan. Vad fan ska jag ha på mig? jag ska nämligen ha mina egna kläder på mig. Panik
3 outfits plus bikini.

Lollo ska också ha setcard-fotografering på söndag, och hon ligger hemma i halsfluss. Hoppas hon piggnar till tills dess. Lycka till gulleLollo!


Wish me luck!

Linda, min räddare

Har precis lagt på telefonen med Linda i andra änden. Linda min räddare i nöden.
Efter lite tips och trix inför fredagens setcard-fotografering bestämde vi att mötas upp imorgon efter skolan för att umgås och sno lite kläder av varandra. Jag ska ju ha mina egna kläder på mig på fotograferingen, Och vem är inte bättre att vända sig till än min trogne shoppare och modeslav Linda?

Pure höst.

Nu har streetdancen dragit igång. Fan va otränad jag är! Benen var rena skabbettisarna när vi vandrade hemmåt igen.

Har nu spenderat min kväll framför tv:n. Idol har ju också börjat igen!
Nu är det rena hösten. Då börjar allting som har haft sommaruppehåll.

Lollo är fortfarande sjuk. Hon fick reda på av doktorn att hon har halsfluss. Hon fick ändå en kram av mig när hon kom till skolan för att hämta lite böcker. Här är man inte rädd för att bli sjuk inte.
Kan järna bli lite sjuk tills på fredag då skolfotot är. Jag har ju en vagel i ögat och där med ser jag ut som Shrek. Den värkar inte häller ha några planer på att försvinna.
Allså nemo problemo atto inte vara meo på el skolfoto.

Måste ändå gå och sola imorgon. Det har jag längtat efter hela sommaren. Att få sola.

Färgblinda grannar i Brandbergen

Happ, idag är man tidig i skolan för ovanlighetens skull. Jag vaknade en timme innan jag skulle gå upp. Till min räddning hade den sjukskrivne Kajsa redan vaknat och satt på kaffe. När vi druckit vårat kaffe och pratat en stund hade klockan swichat iväg. Skulle möta Jessie i Bandbergen c tio i och sedan ta bussen så vi kom till skolan lagomt till 20 över när vi skulle börja.
Jag springer ned för trappen. ÅNEJ! vilken miss. Grannarna under hade köpt en ny dörrmatta med röda prickar som ligger precis vid deras oranga dörr! Stackarna måste vara färgblinda.

På bussen till skolan ringer Emilie. Hon lät förvånad över att vi satt på bussen redan nu.
"- Börjar vi inte 20 över?" får jag fram. Icke sa Nicke, vi började visst 10 i. Grattis Sandra. Så nu sitter man här. En halvtimme innan man börjar. Bra.

Härliga Fredagsmorgon

Jag går ut genom dörren när jag får ett sms av Louise. "-Klä på dig det är 4 grader ute." Tittar ned på min tunna outfit som består av leggings och en kjol. När jag vänder mig om för att låsa dörren känner jag hur gåshuden sprider sig över hela kroppen, sådär så det gör ont. Jag tar av mig min halsduk och virar den runt kroppen. Det blev lite bättre men ändå inte.
Knallar iväg till tåget. Den tio-minuters promenaden var som en halvtimme. Äntligen framme vid perongen, det blåser kallt och det finns ingenstans att gömma sig undan vinden. Slår mig ned på en bänk som var dyngsur efter nattens skyfall. Som tur var hade jag en tidning i högsta hugg som jag snabbt lägger under min kalla bakdel. Det välbekanta ding-donget hörs. Alla själar som står på perongen drar en stor suck för att sedan spetsa öronen till max. "- Tåget mot Västerhaninge från Nynäshamn beräknas bli cirka 15 minuter försenat. Vi beklagar detta." hörs från högtalarna. Den andra sucken kommer i kör med alla andras. Typiskt. Nu kommer jag försent till skolan igen. Precis som igår pga SJ. Det ska jag tacka dem för när det står ett stort IG på mitt betygspapper. Jag ringer min vän Emelie som ska ta samma tåg. Jag beklagar mig en stund över att jag håller på att frysa ihjäl och att det kommer att ta evigheter innan jag kommer in i värmen. Hon svarar med ett tröstande "- jaha vad bra, då kan jag stanna hemma lite längre."
Ding-donget hörs igen. Alla spetsar öronen.
"-Tåget mot Västerhaninge från Nynäshamn beräknas bli cirka 20 - 25 minuter försenat, vi beklagar detta."
En suck som är både högre och längre än de båda andra tillsammans går över hela perrongen.
Min morgon är totalt värdelös.
Nedkyld som en naken kvinna i Sibirien hoppar jag tillslut på tåget. Kommer till skolan en halvtimme försent. Går raka vägen in och mummlar något till läraren om Bög-SJ som inte kan sköta sitt jobb. Slår mig ned och virar in mig i min halsduk. 500 spänn för en dunjacka!

duschen Casper

En tråkig, absolut svinkall söndag går ingenting upp mot min underbara dusch / ångbastu Casper! 
Hur härligt är det inte att bara kunna hoppa in i duschen, göra sig ren och dra på ångbastun tills du nästan svettas ihjäl nu när det är så kallt?
Det var vad jag gjorde idag iallafall, och fruktansvärt skönt var det.  

image36

Vad skulle jag göra utan dig min space-age-crap-dusch?♥


S + C = 2,8

Igår den 1:sta September har jag och min älskade prins varit tillsammans exakt 
2 år och 8 månader
!
Jag älskar dig hjärtat mitt! ♥

image34image35

Maniac-Linda

Hahaha, Jag har en del skumma kort på Linda i min telefon. Hon om någon har musklerna i ansiktet för att göra fula miner. En bild som jag aldrig kan titta på utan att skratta är den här:

image33

Who is she afraid of? ♥

mysa, mysa och mysa

Nu sitter jag här igen, på ännu en trååksöndag. Alla söndagar är tråkiga. De borde tas bort ur veckosystemet. Antingen så mår man bajs på söndagar eller så har man ingenting att göra.

TjejHamdan fyller år idag. Grattis!

I fredags var det myskväll hos Sabine, Gissa vad vi gjorde?
Rätt! Kaffe och 500. Hennes kompis Jessica kom dit också. Hon hade med sig en chokladmaskin till Sabine och Peter i förlovningspresent. Fan va jag garvade.
Jag lyckades även bli huggen i näsan av lillgrisen Millie.
På vägen till Sabine åkte jag med prinsen. De hade polisrassia i hela Haninges kommun. På 10 minuter hade Christofer blåst fyra gånger. Stackarn blev ju snurrig i huvet och höll på att köra av vägen. Nä, nu överdrev jag igen.
 
Lördag, Myskväll hos mig med pärlan Louise och lilla Linda. Chips, choklad, tidningar och massor med skratt.
Vi skrattade hysteriskt åt alla galna historier som Lollo alltid har att berätta.

Jag har blivit värsta mysmänniskan nu för tiden. Undra om det har med hösten att göra? På sommaren är man alltid ute och röjer på nätterna medans på hösten myser man ned sig under en filt med en kopp te och glor på en rulle med pojkvännen.
Eller inte jag, för helt plötsligt har min prins kommit på det fantastiska med krogen. Och en annan sitter hemma med friendsen och myser för att sedan hämta upp pojken på cyckeln =).

Klockan halv 4 inatt stormar Christofer in i mitt rum. Full och dum. Han tänder lampan och pratar högljutt om vad han varit med om på kvällen. Varken jag eller Lollo bryr oss, vi vill sova. Skäller ut honom och säger åt honom att gå och lägga sig, och det gjorde han. Efter en kvarts pratande. Jag säger det. Jag ska ha revange. =)
  

RSS 2.0