Lite skit från helgen

Nu är helvettes helgen äntligen över! Jag har varit mycket duktig flicka och jobbat hela lördagen från 7-13 och 18-23.30 och sen upp på söndagen för att jobba klockan 7 igen. Oh my freakin god! Men nu är det gjort och jag lever ännu! =]

Det som har varit bra med helgen är att jag fick tid att käka Thai med Jimpo både lördag och söndag! Mycket gott. Idag har han tyvärr stängt så det får väl bli någe annat gott, kanske glass från HB?

Lördagens hjältar var Andreas och Jimmy. För när jag kom in i köket efter att ha jobbat hela freakin dagen stod det fett goda hemgjorda pizzor i hela köket! (Andreas förtjänst) och till dessert fanns det äppelthrin med HB glass!  (Jimmys förtjänst) Det var mycket uppskattat halv tolv på natten! Thank you boys, you are the heroes of the day!

( Chicken kan få vara hero of the day today, bara för att du är min bror =P )

Ringvägenmys

Har precis kommit hem från dansen och jag är på toppenhumör! Vi dansade modern dans idag, det var jätteroligt! Jag har alltid tyckt att det har varit fett fult men det var sjukt kul att dansa det! Våran tränare visade koreografin några gånger och sen fick vi dansa medan hon filmade...jesus vad fult. Men för att vara första gången vi dansat just modernt så fick det väl ett G iaf. Kan kanske lägga upp videon när jag får den, beror på hur teknisk jag är =P

Igår hade vi iaf. jättemysigt. Camilla och Aurora kom ned till Nynäs, vi mötte upp Linda och tog med oss hennes egenbakade negerbollar och en fet termos kaffe och satte oss på ringvägen och picknicka. Några timmar senare hade vi fett ont i röven eftersom vi suttit på ett berg hela tiden, så då åkte vi och tröstade oss på Åsa&Årstiderna. Efter det blev det linssoppa och the Souchef kom och joina oss. Mycket mysig dag.

    

Fler bilder kommer i ett senare inlägg! =]

Chewbacca och Gulasch

Jahapp då var det måndag igen då..Sitter hemma hos Jofa och väntar på att våran underbara gulaschsoppa ska bli klar. Im so feaking hungry!
Veckan som gått har varit långt ifrån lugn. Har inte haft en ända lugn stund känns det som, så nu sitter det jävligt fint med en ledig tisdag igen. Det har varit så stressigt att jag och Aurora fick springa till bussen från Camilla med en spurt som hade gjort en sprinter grön av avund. Det var det värsta jag har gjort i hela mitt freakin liv asså. Både jag och Aurora kom på bussen och lät som två Chewbaccas, helt vita i ansiktet och flubber-konsistens i hela kroppen. Efter en halvtimme kunde vi prata med varandra igen. Haha det var fan förjävligt. =D
Nu är gulaschen klar! Måste äta! Förässten Camilla kommer du ihåg när de lovade gulaschsoppa i skolan och vi aldrig fick nån? Det blev ett jävla pådrag där. Men men..maten kallar!

Have a nice kväll!

What goes around..

Haha hoppas du är nöjd. Du är så svag så det är synd om dig. Bara för att du jagar bort dina egna behöver du inte ta mina ifrån mig. Det är en till brist du har i det stora systemet, du kan inte skilja på "ditt" och "mitt". Det är en viktig tillockmed skriven lag. Så varsågod och lär dig.
Men du kan ju alltid fortsätta att bete dig som en barnröv och se hur långt du kommer på det. Men för ditt eget bästa bör du se till att växa upp! Och gör det jävligt snart, för jag är förjävla less på ditt beteende och jag tänker inte spendera en minut till på dig. Aldrig.
So cry me a fucking river..

Ledig tisdag

Tisdag idag, och jag är leeedig! Hahahaa! Sitter i mina nyinköpta pyjamas-/mjukis-byxor och är aldeles jätteledig! Funtar på att kasta mig i badet lite senare och lägga en ansiktsmask och ha inpackning i håret. Fixa naglarna och raka benen. Ta hand om mig själv helt enkelt, har ju inte haft tid med det senaste tiden.
 
Måste ju bara tillägga att dansen gick för jävla bra igår! Vi är nästan klara med "In the ayer" nu så nästa gång börjar vi nog på en ny dans. Real nice!
Men nu ska jag klä på mig och springa ned till centrum för att jaga rätt på en ny plattång. Har ju Jofa med mig så det ska noog gå bra ;)

Men wish me luck då ;)
Kram Sandra


Härliga söndag

Imorse hade jag den skönaste känslan man kan ha! Det var den där underbara "jagharingentidattpassapåheladagenkänslan"! Drog mig upp ur Jimmys soffa med ett leende på läpparna för att ta en mysig morgonpromenad. Efter det blev det en brakfrukost.

Annars idag har jag haft en mysdag med Linda. Mycket roligt, har ju inte sett det söta trynet på länge nu. Först en långfika på Thorssan tills de stängde och sen hem till henne. Jag rackade två koftor av henne och hennes klocka i utbyte mot min. Sen klippte jag lugg också. Eller Linda klippte den på mig. Det roliga var att när hon kapade första halvan kom jag på att jag fick ett samtal av JayZ (Jessie) igår då hon berättade att hon helt spontant klippt lugg! Fuck.. men men det är ju kul att vi kommer se ut som "twinsisters" imorgon i skolan. Jag var tvungen att ringa upp henne och berätta om mitt tankelösa agerande, men som tur var skrattade hon bara. Hahaha, det är tur att du inte är så känslig honey!
Dagen avslutades iaf. med thaimat från grannen vilket inte är allt för ovanligt, haha, men what to do? Det är ju så jäävla gott!

Men nu blir det Hål i väggen! Jävligt roligt att det har kommit "human tetris" i svensk version med den aldeles för söta Björn Gustavsson! Så nu har jag inte tid att skriva längre..

Ha en härlig söndagskväll!
Kram Sandra

 


   

Fredrik tycker....

Hoppas ni kommer att börja senare på fredagsmorgnarna....typ 9 istället för 8..
F


Liar

Liar, Liar pants on fire!





Lite ändring

Hade tänkt att slänga in ett inlägg bara för att ni ska få veta allihoppa hur underbara ni är!
Trogna vänner man kan lita på har det ju inte varit överflöd av direkt, men nu har jag insett att ni finns precis framför näsan på mig! Ett gäng tjejer som ingen i världen kan slå, Som ställer upp när det behövs och som jag är glad att ställa upp tillbaka på. Mina vänner.
Detta underbara gäng består av Camilla den lilla, våran aldeles egna stilikon. Louise som är så underbart söt så man dör. Jessica med ett skratt som smittar av sig otroligt. Och sist men absolut inte minst våran stålkvinna Aurora. Jag önskar jag var lika stark som henne. Efter allt du gått igenom så får man fortfarande njuta av ditt asgarv!

Jag är så glad att jag har er, ni är så jääävla underbara allihoppa!
Stora blöta pussar till er!

   
Camilla, Louise, Jessica & Aurora

Jofa FFS

Jag är jättehungrig. Jättejättehungrig. Vilken tur jag har att jag råkar sitta ganska lägligt hemma hos Jimmy the souchef. Haha!

flertimmarsfika idag med Aurora. Mycket trevlig flertimmarsfika.
Mycket skratt, vilket inte är speciellt ovanligt när man är med A.D.H.D Arre! ;]

Fick reda på att jag är ledig från skolan imorgon så då kan jag passa på att jobba lite, det är jätteskönt för jag saknar mitt jobb. Jag har ju knappt varit där sen skolan började. Så det blir mycket roligt att få spendera lite tid på det kära havsbadet. Jofa jobbar ju imorgon också och det gör ju saken ännu roligare ;]

Men nu ska jag hjälpa Jimmy att laga korvstroganoff. Han kan ju behöva min hjälp. För det är väl ingen som har missat att jag faktiskt vann våran stuvademackaronerochfalukorvtävling? 


Kvällsmys med flickorna =]

Sitter här nu och det bara spritter i benen på mig! Jag vill dansaa! Jag tränar lite för mig själv här hemma men det är inte alls lika roligt.
Det blir hårt schema i veckorna nu framöver. För det första har jag ju min skola jag måste tänka på, vilket måste vara prio 1. Sedan ska jag dansa måndagar, onsdagar och torsdagar, och på tisdagar och var tredje helg blir det jobb för hela slanten. Tufft schema eller vad säger ni?

Ikväll ska jag iaf. relaxa inne i stan med my angels. Käk i kungshallarna och sedan blir det till att sätta sig ned på något soft ställe och ta ett glas vin. Tyvärr kan jag ju inte sitta kvar hela natten, som jag hade velat, eftersom jag ska jobba imorgon klockan 7. Men det blir mycket mysigt imorgon med eftersom Aurora och Jessie kommer ned och hälsar på mig på jobbet för att ta en fika när jag har slutat.

Fick ett roligt samtal aldeles nyss också. Calle "byggjobbaren" har fått ett nytt jobb..nere i Australien! Som tur är är han bara borta 3 månader. Så vi slipper sakna honom allt för mycket  ;)

Nä nu måste jag sätta fart och dansa lite till =P
Ha en mysig fredagskväll allahoppa,
 Kram Sandra!


Hahaha oold pics!

Hahaha hittade massa gamla bilder som jag inte sätt på ett tag...Enjoy!

   
         

Det vackraste jag vet

Hade tänkt att slänga in ett inlägg bara för att ni ska få veta allihoppa hur underbara ni är!
Trogna vänner man kan lita på har det ju inte varit överflöd av direkt, men nu har jag insett att ni finns precis framför näsan på mig! Ett gäng tjejer som ingen i världen kan slå, Som ställer upp när det behövs och som jag är glad att ställa upp tillbaka på. Mina vänner.
Detta underbara gäng består av Camilla den lilla, våran aldeles egna stilikon. Louise L som är så underbart söt så man dör. Jessica med ett skratt som smittar av sig otroligt. Louise I som alltid är på strålande humör och alltid kan bjuda på ett skratt. Och sist men absolut inte minst våran stålkvinna Aurora. Jag önskar jag var lika stark som henne. Efter allt du gått igenom så får man fortfarande njuta av ditt asgarv!

Jag är så glad att jag har er, ni är så jääävla underbara allihoppa!
Stora blöta pussar till er!

    
Camilla, Louise L, Jessica, Louise I & Aurora

RSS 2.0