Jul och en riktigt bra utekväll!

Nu har jag haft två underbara kvällar i rad! Julafton blev riktigt bra, som alltid. Mycket fina julklappar och så fick jag lite hjälp till en ny vinterjacka! Så imorgon ska jag Linda och Julia åka in till stan och spana lite ;)

Igår var en helt underbar kväll! Trott eller ej, men jag var faktiskt på telegrafen! =P
Typ alla var där och jag träffade massa människor som jag inte har sätt på länge. Linnea, Nathalie och jag ägde dansgolvet hela kvällen, jag blev sams med en vän som jag har bråkat med länge och så var ju Simon och mina bröder Albin, Petter och Calle där ;)
Och jag har fått massa sms idag från folk som tackar för en riktigt rolig kväll!

Sen säger jag bara: "sista låten" ;)

Hoppas ni har haft en lika bra jul som jag!




Mitt nya nyttiga liv

Nu har jag gjort en deal med både Aurora och Jimmy, den heter : Ett nyttigare liv!
Det har gått asbra! Inge chips framför tv:n, utan istället har det blivit grönt the och mandariner. Inge julmust eller kolor eller lussebullar eller pepparkakor. Inte så jävla funny jul kanske, men det är det man får ta när träningen har lagt av . Imorse har jag även uppe tidit och tog en powerwalk och så blev det en herrans massa sit-ups när ja kom hem.

Jag är grym, jag har lyckats brotta ned godismonstret inom mig och nu står jag med foten uppe i asset på den jäveln. POWER TO ETT NYTTIGARE LIV!

(okej, jag unnade mig en chai-latte igår)














"Gud, ge mig sinnesro"

PUUUUUUUUUUUH! Skåda min lugnande-släpp-all-stress-för-hela-året-ut-suck! Men det finns ett enklare ord för det, JULLOV! Jag kan inte beskriva hur bra detta lov satt just nu. Alla prov, arbeten och läxor is over! Jag kommer inte jobba nånting under jul heller eftersom havsbadet är stängt nu över jul. Allt är över för tre veckor. Och OM jag behöver det!
Ska börja att fira jullovet med att krypa ned i min plych-mjukis-dress, tända massa ljus och äta Taco med familjen!
Så anti-stress det bara kan bli

"Det här är bra, det här är jättebra! Nu kanske man hinner bli människa igen, och det vore ju inte helt fel ;)"










I skolan precis

Har precis kommit till skolan, skit bra. Vi skulle gå igenom provet som vi ska ha efter jul idag på första lektionen men eftersom vi är så bra så lyckades både jag, Jessie och Aurora försova oss! Och bara till den lektionen såklart! =D

Det gick bra att jobba igår också, hade sån tur så Ingrid stod nere i Hav, så när jag berättade för henne att jag kännde mig lite krasslig kunde hon och jag byta så jag kunde gå hem några timmar tidigare! Så jag var därifrån vid 22 ist. för 24!
Tack Ingrid!

Nu ska jag käka lurre snart! Undra vad det blir för gott idag?







Bilder från dansuppvisningen



Snodde lite bilder av Y från Marias dansuppvisning!

  
Jag och min trogna danskompis Joejoe!      Iza och Petra!


Och här är vår Maria som vi var så stolta över när vi gick!







DC´s dansuppvisnig!

Idag åkte jag, Johanna, Yvanna, Iza & Petra in och kollade på DC´s vinterföreställning! Anlednignen till det var att vår gamla danstränare Maria går år 2 på DC. Hon va så jävla grym! Det visste jag ju iof. redan men jag blev ändå riktigt impad! Bla. ett hopp hon gjorde som var helt sjukt. Det var en tjej som stod helt vanligt rakt upp och ned framme på scenen, så kom Maria springades bakifån och typ sprang upp på den här tjejen och landade med ena benet över hennes axel och satt kvar så en stund! Helt sjukt, med tanke på att den här tjejen var ganska lång och Maria är ganska "tiny" =P Föreställningen var fullproppad med bra koreos och bjöd på mycket skratt också!

Jag kan inte säga mer än att jag var stolt när jag gick därifrån! Riktigt stolt!










Blev inspirerad av Jessie!

Så här gör du:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Stackare :( Jag hoppas jag kan gå i tid
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?

Okej, tåget hem?
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Hej där sömntuta!
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Man får inga julklappar om man inte håller koll på sina saker :)
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Ja, det kan vi göra!
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Okej :)
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Fan va snabb du måste varit tjejen!
8. Vad vill du höra mest av allt?
Du är kvar i studion va?
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Sandra, du är så söt! =)
10. Din romantiska replik?
Svett-backen!
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Hej! Idag fyller Tele2 15 år!


Haha! Va otroligt passande att det blev just det svaret på nr. 8! Det är det jag skulle vilja höra mest av allt i världen just nu :(












funny day

Typisk Sandra dag idag. Eller som mitt liv ser ut just nu..
Försov mig till skolan, gick tidigare från skolan för att åka direkt till jobbet, för att sedan gå hem och köra ned näsan i skolboken och nu ska jag försöka sova så jag hinner med 7 tåget imorgon och ska ha prov första lektionen.

Asbra! Sen var det inte så mycket annat kul att bjuda på idag då! =P
jaja, ska väl försöka sova igen då!
Go´natt! =]







Kebabtallrik i kundvagnen

Hahaha! Nu har jag precis beställt pizza på internet! =D
Vi la våra kebabtallrikar i kundvagnen och skickade iväg beställningen, så nu är de här med dom om 20 min! Det är ju otroligt va de kommer på nuförtiden =D







Do a little dance

Jag blir tokig! Jag har så mycket dans inom mig nu! Ja vill bara gå ned i min älskade dansstudio och ge järnet! Jag kan inte lyssna på musik utan att tänka dans,dans,dans. Och även när jag inte lyssnar på musik så är hjärnan fullproppad med frågor och hopp som rör dansen. Hur kommer det att bli? Kommer Malin att ta över? Vad händer om hon inte gör det? kommer jag, Johanna, Linnea och Nathalie fortsätta dansa tillsammans? Vi MÅSTE göra det! Vad gör jag om dom inte vill? Men jag vet at dom vill! Men vart ska vi dansa sånna fall?
Jag gör mig själv tokig! Det som gör mig ännu mer tokig är att jag börjar verkligen känna pressen nu när jag inte har dansen. Dansstudion har lixom varit som en "frizon" från all stress och press. Att bara komma ned dit och BARA fokusera på dansen och skaka av sig allt annat. Man behöver det. Den stunden att bara få ut massa energi och att ha roligt.
 Jag kan inte förklara hur stort hoppet är just nu, det är det som håller mig på bra humör just nu!








ofcourse

Happ, då har man varit ledig idag då! Behövde nog sova lite känndes det som. Vaknade lixom halv 2. Ganska kul att det blev mörkt när vi precis hade dukat undan frukosten! =P
Begav mig hem till min kära vän Linda på lite "sy-fika" och snacka lite skit. Va tvungen att visa henne videon från dansuppvisningen på när vi dansade "When I grow up". FY FAAN VAD JAG GJORDE BORT MIG! Jag va så jävla nervös att jag inte ens ville gå in på scenen från början, men väl inne så var jag stel som en pinne, ögon som fotbollar och kom inte ihåg ett skit av koreon. Självklart ligger BARA den videon uppe på facebook nu, självklart.

Käkade på Thaien med Johanna idag också :) det var jättemysit att träffa henne igen, eftersom vi inte träffas varje måndag och onsdag längre. Inte helt oväntat blev det typ bara "dans-snack", eftersom man behöver bearbeta sin sorg, men inte vill tråka ut de som inte är intresserade =P Fast det gör jag nog ändå!

Jaja, ska väl ta å borsta pliggarna nu, ska ju faktiskt till skolan imorgon. Ha´t bra!









Check it out ;)

Jag är heelt fast vid den här koreon! De där 3 stegen framåt får mig att rysa =D
Och det bästa av allt är att det är MIN danslärare som har gjort den!

http://www.facebook.com/video/video.php?v=47280232153&subj=737962153

Kolla på den så förstår ni nog!








back to basics efter en hysterisk personalfest

Happ, back to basics. Skolan asså. Det är ganska skönt faktiskt. Förutom att jag försov mig x antal timmar tack vare personalfesten igår. Men vi hade för jävla roligt igår!
Kvällens stjärnor va Adde och Lotta! Lotta fyllde 25 igår igen och kom ut ur garderoben och Adde skulle fixa sommarjobb på grönan som "ljudeffekt" till vikingaskeppet! =D Klockrent!
Jag hade kramp i både magen och smilmusklerna när jag kom hem för att jag skrattade så hysteriskt hela kvällen lång :)
Vi kom på oss själva om att vi va "de där jobbiga gästerna" som vi brukar sucka och stöna åt på havsbad, som man bara vill ska försvinna =P Men vi måste ju också få vara det ibland, även fast vi va 32 pers som skrek i munnen på varandra och skrattade aldeles för högt och mycket hela kvällen!

Men nu känns det som jag måste göra lite på svenskaarbetet som jag egentligen skulle göra nu när jag satte mig här. Se bär det av mot jobbet ända till klockan 9.
Ha en härlig dag!






Dansuppvisning

Idag var finalen för studio 17. Dansuppvisningen. Det gick åt helvette i början, men blev bättre och bättre för varje gång jag gick in. Kan det hänga ihop med att nervositeten släppte mer och mer kanske?
Fick lite panik på hypen när jag inte hittade Johanna bland allihoppa när vi skulle köra lyftet, men jag lyckades kasta mig in i sista sekund framför henne :)

Det blev ett tungt avslut när uppvisningen var över.  Maria höll på att börja gråta när hon berättade för publiken att vi ska lägga ned, så hon sa ett snabbt "ha de bra!" innan hon sprang ut.
När de flesta hade gått satt jag och Johanna och grinade och de gjorde många andra oxå, alla kramades fram och tillbaka och sa hej då "för sista gången". När jag sedan skulle gå ned och hämta min jacka i danssalen så höll jag på att bryta ihop totalt.
Men slutet gott allting gott, vi lämnades iaf. med ett hopp om att Malin och systrarna kanske ska ta över, och det är nästan för bra för att vara sant! =)

Måste slänga in ett stort varmt tack till Malin, Yvanna och Maria för denna underbara tid med Studio 17! Den kunde inte varit bättre!

STUDIO 17 , Telegrafens dansskola


Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för personalfesten ikväll!
Hopppas ni får en bra söndag!




För sista gången..

Det är med sorg i hjärtat som jag har kommit hem från min sista träning på Studio 17. Det var mycket tungt att sitta för sista gången på den där jävla bussen som tar sån jävla tid att åka med. Det var ännu tyngre att komma ned till lokalerna och känna lukten för sista gången, men tyngst av allt var att se Yvanna, inte för sista gången men ändå. Det behövdes inte mycket mera en en klapp på benet och en tung suck från oss båda när vi satt tysta i soffan så började tårarna rinna både på mig och henne. Usch och fy. Tungt, tungt. Men träningen gick bra hur som helst, fast jag inte kunde koncentrera mig så mycket. Det var mycket "Det här är sista gången jag..." i hjärnan ist. för koreon.

Jag och Y hade lite deeptalk på vägen hem, och vi kom fram till att få med Johanna, Linnea och Nathalie in till stan, så det känns lite bättre nu. Men sorgen är fortfarande stor.

Jag kan nog inte förklara hur mycket jag kommer sakna Studion, det var så mycket mer än bara en dansskola. Och jag vet att jag inte är den ända som har den varmt om hjärtat. Men detta kanske är början på något nytt?







nej..

Faan...det här händer bara ínte...
Älskade Studio 17....








NEEEEJ!!!!

FAN, FAN, FAAAAN! Det som absolut inte fick hända har hänt!
STUDIO 17 SKA LÄGGA NED!
Hela min värld chrashar nu...Mina höjdpunkter på veckan, det som har lyst upp min vardag är borta! Bara sådär..
Just nu har jag bara lust att krypa ned under täcket och aldrig komma ut igen. FAN!
Jag ligger efter i skolan med massa arbeten, jag har ragatan Åsa som en "pain in the ass"
 efter mig på jobbet hela dagarna och nu ska min ÄLSKADE dansstudio försvinna också!
Varför ska allting gå så jävla bra för mig hela tiden?



Maria och Yvanna, the owners of Studio 17, you 2 could be my heroes!














nhp.se!!

Woho! Vi var med i nynäsposten idag med Gabrielldesign! =D
I själva tidningen stod det bara några rader om oss men den låg vi på hemsidan med bild och allt! Bilden var fördjävlig men men, vi var med! Nu kommer Turr bli glad! =D

http://nhp.se/kulturnoje/1.50069 <---- där kan ni gå in och kolla ;)




Såhär stod det:
I ett av stånden stod Aurora Dalborg och Sandra Larsson och sålde smycken designade, handgjorda av Gabrielle Bäckman. För dessa tjejer var det första gången de stod på en marknad och de tyckte försäljningen gått mycket bättre än förväntat. Gabrielle Bäckman har tillverkat smyckena i två års tid på sin fritid. Det roligaste med hennes smycken är att inget är det andra likt.



Jag och Jimpo var och handlade julpynt igår oxå, eftersom han inte hade en ända julsak så kom vi upp i tvåtusen kronor!
Men mycket grejer blev det, tog kort på allt så jag slänger väl upp den bilden lite senare =)
Tills dess, have a nice day!







RSS 2.0