Strutsen Jessie

Jessica låter som en struts, bara så ni vet  hahaha

Idag är det demonstration. Vi ska gå fackeltåg ned till handenterminalen med plakat och grejer.
Vi demonstrerar mot att dom ska flytta oss på handelsprogrammet ned till riksäpplet. Fuck Per-Åke.

Jag, Camilla, Lollo och Jessica är med i haningebladet idag också. Det är nice, jag har inte sätt det själv ännu men enligt rykterna ser vi alla fördjävliga ut. Det är mindre nice.

Bowling och Televiken

lördagskvällen blev en bra lördagskväll.
Åkte först och bowlade med Emmpilie, Erik, Daniel, Anna och Magnus. Jag kom ganska längst ner i botten. jag hade 149 poäng när de andra hade typ 260.

Sedan bar det av mot Televiken. Tur att Tony lyckades kasta in mig i soffan med ryggen före som faktiskt började bli bättre efter nyår. Nu är den ännu mera pajj.
Tack Tony! :D

Galet

Happ ett galet nyår spenderat i Högdalen är avslutat. En kväll som slutade med att våra egna raketer smällde vid våra fötter och att jag och Magnus flög rakt in i bordet och hade ned talva och hela helvette. Jag hade inte dåligt ont i ryggen dagen efter. Har fortfarande ont om jag känner efter.
Idag har jag utnyttjat min julklapp. En timmes helkropps-massage. När massörskan gick ut genom dörren för att jag skulle klä på mig kronsomnade jag på en gång. Hon kom in efter en kvart och väckte mig..

Nu är det iaf. bestämt. Vi ska åka till Grekland i sommar! wohoooo
Ön heter Lespos. Det är tydligen mycket lesbiska som åker dit. vilket inte passar mig särskilt bra men man kan väl åka dit som vanlig hederlig hetro också antar jag  =D
Det ska iaf. bli skönt att komma hemifrån. Som de säger i Sällskapsresan:

-Svenskar åker inte till någonting, det åker bort från någonting.

RSS 2.0