Chips-kärring på Shell

Nu är jag så jävla arg.
Jag,Magnus, Simon och Johan gick triumferande bort till Shell för att köpa Chips, Jag var JÄTTEsugen på Chips. Jag gick och tänkte hela vägen att det skulle bli så gott. MEN. När vi kommer fram till Shell får vi stå i kö i typ en halvtimme. vi stod sist i kön och när vi kommer fram säger kärringfan i kassan att dom skulle stänga. Vi tjatade på henne att hon bara skulle gå och hämta en chipspåse till oss och att det tar typ 2 sek. Men nej. -Jag har jobbat över i 5 minuter, säger hon skitkaxit. Jag fick panik. Jag var så jävla sugen på chips. Men vad vi än sa sa hon bara att de skulle stänga. Uppkäftig som fan. Det var bara vi kvar i kön och jag ville bara ha en jävla chipspåse men det var ju tydligen för mycket begärt.
Jävla Chipskärring på Shell!

Ursäkta röran jag bygger om

Sidan är under konstruktion så klaga inte på dess utseende!

En Värnako

Idag när jag kom till skolan fick jag en present av min kära vän Lollo! Det var en lila Kossa. Kossan kom från Värnamo då det är alltså en Värnako! Då blev jag mycket glad och satt och kramade på den till Romeo och Julia som vi tittade på i skolan idag.

Gjorde även ett prov idag och jag var jätteduktig =P ett poäng från MVG. Woho va ja är bra, jag som inte hjade pluggat!

Men mina vänner kom ihåg att det inte är farten som dödar, det är smällen.
 På engelska: Its not the fart who kills, its the smell!

image133

Sveriges längsta ord

Jag har tagit reda på vad Sveriges längsta ord är:

"Nordöstersjökustartilleriflygspaningssi
mulatoranläggningsmaterielunderhålls-upp
följningssystemdiskussionsinläggsförbere
delsearbeten"


Jag förstår inte när man andvänder det här ordet eller hur man kan göra det. Vem fan kommer ihåg det? Och vad är det för något? Fatta va jobbit för den här människan som jobbar som det där.

-Ja men vad sysslar du med då?
- Nä jag är Nordöstersjökustartilleriflygspaningssi
mulatoranläggningsmaterielunderhålls-upp
följningssystemdiskussionsinläggsförbere
delsearbetare. Vad gör du själv?

Haha förstå det, då får man ju ha ett A4 som visitkort! =P

Ett peppsms

Idag fick jag ett jätteroligt sms av min blöjjkompis Linda. Hon satt på fiket med girlsen där bland annat Yvanna som höll danslektionen igår eftersom Maria är i Portugal. Hon hade från ingenstans börjat berömma mig för min insats på träningen igår. Bland annat hade hon sagt att jag fick värsta attityden när vi dansade den nya hiphop-koreografin. Man blir så glad i hjärtat när man hör sånt. Verkligen ett pepp-sms! =D

Har haft en trevlig dag idag. Jag och Lollo kanatade ju ned till Tony och tog en fika med honom. När vi sedan följt honom till tåget (han skulle in och klippa sig hos bögen Bobby), mötte vi upp Lollos nya homies Didrik och Emil. Mycket trevliga pojkar tycker jag. Helt klart godkända Lollo! Bullarna vi bakade igår blev underbart populära oxå, och Lollo vågade faktiskt erkänna efter några timmar att det var jag som gjort det mästa på the masterpieces.

Tony hade därimot ingen vidare fortsättning på sin dag. Stackars Tonyboy fick det jobbit med nya frillan och elen som gick i lägenheten, men Sverige vann iaf. matchen idag så jag antar att han mår bättre nu =) Jag hoppas det iaf.

Uppdatering till fröken murra

Så Malin nu ska jag uppdatera igen! Nu sitter jag uppe på media, men vart är du?
Jag har iaf. en svart klänning på mig och svarta tights, jag har håret uppsatt i en klämma och svarta tygskor.  Jag sitter på en svart stol och datorn jag sitter vid en vit dator. Jag har Lollo och Aurora med mig.
Är det en tillräcklig uppdatering fröken? =D

Nu ska jag iaf. springa ned till Handen c och hälsa på Tony på Momo. We need to talk haha. Efter det ska jag hem till Lollo och smaka på mina ultimala bullar! och plugga....

10 års utbildning till ultimal bullbakerska

Jag har fått en utskällning av fröken murra idag för att jag är så dålig på att uppdatera. Det får bli skärpning på den fronten =)
Jag fick tillbaka mitt Inköp& varuhanteringsprov idag med kommentaren: ett alldeles briljant prov! och resultatet var därefter! MVG och massa komplimanger. Tumme upp, wow, mycket bra och massa utropstäcken!!! Sånna prov är roliga att få tillbaka. Sånt vill vi ha mera av! 
Fick skjuts hem idag också av Kallekusin efter att jag hade varit hemma hos Lollo och hjälpt henne att baka bullar. Ni vet jag har ju 10 års utbildning till ultimal bullbakerska. Så de där bullarna lär ju smaka heavenly! Hoppas jag får smaka på en av dom bara. Haha

Det var himmla mysigt med en låång pratstund med bönan Malin (fröken Murra) idag. Ett mycket stort plus i kanten på dagen.


Lördag & Söndag (Sommar!)

Måste bara börja med att säga: Fy fan vilken helg! Helt underbar! Riktig sommarhelg.

Lördagskvällen blev riktigt mysig när vi hade badat, solat och grillat klart satte vi oss på den nybyggda altanen med Gitarr och öl, eller cider för min del, och sjöng för glatta livet. Vi är alltså Jag, Magnus, Peter, Sara, Simon och Johan. Jag som är en sån begåvning när det gäller att sjunga hade mycket roligt. Men det var bara en tidsfråga innan grannen skulle komma och fråga vems katt det var vi ströp.
Magnus och Peter gjorde iaf. en lysande insats med Gitarren. Mycket duktiga, och jag spelade "Tears in heven" som vanligt eftersom det är det enda jag kan. Eller jag har ju faktiskt lärt mig början på "Sweet home Alabama" men det går fortfarande knackigt.
Där inne satt Magnus och Saras päron och kollade på Björn Gustavsson och skratta så det tjöt. Äntligen förstod då Magnus föräldrar varför det var så roligt att jag var på White Room förra helgen.

Söndagen blev som alla andra helgdagar, Sol och Bad, förutom att denna dag hade vi storbesök av lilla Vilda och mamma Michaela. Jag kan inte sluta skartta åt Vilda. Hon är så jävla söt. Hon har ju lärt sig att "headbanga" nu så såfort någon sjunger eller sätter på musik så gungar den där lilla skallen fram och tillbaka och så har hon den där "coola minen" oxå. Riktig gullunge!


Underbara sommardag!

Vilken härlig fredag jag har haft! en sån som man kallar "typisk sommardag" och jag njöt av varje sekund.
Först när jag vaknade stormade Mongot in i mitt hus. Jag brer en macka och bänkar mig ute i solen med hans sällskap. Sen satt vi ute till klockan 2 och solade. Jag solade bara ryggen eftersom jag brännt mig så förbaskat på bröstet.

När vi började bli hungriga gick vi ned till Rotundan i hamnen och åt en varsin planka och drack två smirnoff ice i solen och när vi sedan glassat klart gick vi hem till min Magnus och hans pool.
Efter att jag tagit reda på att det var 21 grader i poolen var jag inte så säker på om jag skulle bada längre men efter att jag kastat i Magnus hund var jag tvungen. Det är himmla roligt och bada i poolen. Man blir som 6 år igen, man dyker och gör kullerbyttor och står på händer =D eller är det bara jag?

Sedan väntade grillad mat..yummy

Efter att vi hade käkat och dumpat mongot vid bussen bar det av till norvik för mig, Magnus, Emmilie, Erik, Elin och Daniel. Vi hade värkligen jättemysigt. Vi hade packat skottkärran full med filtar och öl och musik och massa massa grejjer.  Jag måste ändå hålla med om att vi var lite oense om musikvalet. För vi hade två "thecno-trance" människor, en "dödsmetal", en "svensk hiphop" och jag. Men alla utom Magnus "dödsmetal" fick lyssna på sin musik. Han blev nedröstad ganska fort.

Ikväll väntar en myskväll till med detta härliga gäng, vi får väl se om det blir filmen som vi skulle kollat på igår eller om det blir poolbad och grillning igen =P

Puss och kram, Stureplan

Utgången igår var riktigt lyckad, vi började på ICE Stockholm där vi träffade några bekanta. Bland annat Hamdan som var så duktig och jobbade medan vi levde loppan. Vi stod och tjata i baren i cirka 10 minuter att vi ville ha nått som brann. Han var svårflörtad med jag drog på min charm och vi fick två brinnande drinkar. Vi var lyckliga. Fick uppmärksamheten, drack upp den i ett svep och drog på oss dom där "det-här-var-inte-gott-minerna" sen fick vi ingen uppmärksamhet längre. Men det brann, våra älskade äckliga vidriga brinnande drinkar.

Vid halv tre skulle vi dra vidare, men först sprag vi till donken. jag käka en hamburgare, Lollo käka två cheeseburgare och en stor pommes. Eller käka, hon vräkte i sig. Svallde allt helt. Mötte Sebbe utanför ICE Sthlm där vi satte oss i säker armkrok upp till White Room. Sebbe va pimp, det var han faktiskt.

"På White Room kom vi knappt ut, och ni vet, alla som är nått hänger på White Room."

 . . men vi såg inte tjejen på russinpaketen?


För er som inte vet vad White Room är, tryck här



Typisk bakisdag

Happ då har man bänkat sig framför datorn då. Detta är början på en aldeles typisk bakisdag. Alla dom små klassiska gobitarna är med. Vakna i paniktörstighet. Mår mycket mycket dåligt. Funderar lite över vad man egentiligen gjorde igår. Undrar varför inte Malin ligger och sover där hon gick å lade sig igår. Ser jeagermaistern från igår och vill spy. Tänker lite till på vad man gjorde igår. Sätter upp håret i en knut och åker för att äta pizza. Hittar vinflaskan som man gömde igår. Svänger in på shell och köper chips. Och nu har vi bänkat oss här för att titta på film. Eller den ena ligger och sover pga. lite för mycket illamående.

Är det någon som inte känner igen sig?



RSS 2.0