Plugg, plugg och kisssjuka

My god. Det här är inte rättvist. Vi går i skolan tre dagar den här veckan och vi har prov varenda dag!
Först vare bara plugga samhälle, om kalla kriget och EU och FN. Jippie-kay-yey motherfucker.  Men det provet gick ganska bra tror jag. Idag hade vi nationellt prov i engelska som gick åt jävla helvette. Det var sjukt svårt!
Och nu sitter man här och pluggar igen...på inköp och varuhantering. Fy fan va bra jag har det. Vi får väl se hur detta slutar.

Jag har även drabbats av kissblåsesjukan. Jag är kissnödig hela tiden! Jag blir tokig! Idag när jag kom till träningen var ändå värst. Jag var sjukt kissnödig och hann inte springa upp och kissa, tur för mig att vi körde massa styrka just idag. Det var ju jättelätt att stå "planka" i tre minuter askissnödig! Även alla dessa jävla armhävningar och sit-ups blev inte heller speciellt lätta.. men jag har lärt mig en läxa. Kissa ALLTID innan träningen! För detta helvette går jag inte igenom igen haha

Barnkalas!

Haha, jag var på barnkalas igår! Jag älskar barnkalas! Michaela hade stått å bakat i 2 månader innan såg det ut som. Massor av kakor och bullar och tårta och muffins. Födelsedagsbarnet Vilda fick mycket presenter bland annat min favorit..bollhavsbollar! 100 stycken. Jag hade mycket roligt med barnen när vi bildade en pakt mot Magnus och kastade bollar på honom. Sen gick Lea och Elise och tjatade om att kasta bollar på Magnus hela dagen. Mohaha!



Kalle lördag

Jag hade en mycket rolig kväll igår. Det var sjukt mycket människor på Telegrafen och många välkända ansikten.
Jag måste bara säga att det sjukaste hände. När jag skulle gå ut på balkongen och röka krockar jag i en människa som jag mycket väl kännde igen. Det var självaste "Ken Ring" gotdamnit! I Nynäshamn! Tur att inte alcoholen tog över, jag var mogen och sa "förlåt" lite ynkligt och sen gick jag. Eller sprang..och berättade för alla haha,

Nu har vi lite småbrottom, Vilda fyller ett idag! Grattis

Kalle baah

Ikväll blir det Kalle Baah på Telegrafen i Nynäshamn. Mycket trevligt tycker jag.
Vi sitter hos Magnus nu och har druckit moserande vin och cider. En mycket bra start på kvällen hitills, och bättre blir den. Emmilie kommer hit wohoo! Har inte festat med gullungen på mycket länge! så det blir kul.
Försökte dra hit Louise och Jessie men de skulle plugga idag så...men jag är inte bitter =P haha

Ha en mycket go kväll allihoppa!


sänt till himmlen

Jag har ett hål i mig, ett hål som endast en person kan fylla. Men jag vet att detta aldrig kommer att hända. För du är sänd till himmlen.
Du, lilla varelse skulle ha sett oss nu. Du skulle ha sätt hur vi behandlar varandra. Alla ord som sagts, alla tårar som spillts. Det är som en  mardröm utan slut.

Han väntar visst en ny. Som om du inte varit så mycket finare. Den nya är uppenbarligen välkommen, men det var inte du. Jag vill att du ska veta att jag kämpade för dig. Men jag tror att du har det bättre där du är. Annars hade du sätt allt detta hat. Du hade haft en styvmamma som Askungen och blivit kastad från hus till hus.

Jag vill bara säga till dig att jag hade älskat dig vem du än var och att jag alltid kommer att undra. Undra över vem du var, hur du såg ut, hur ditt skratt lät.

-Maybe one day we could meet face to face?
In a place without time and space

Kram M

Faaaaaaan

Faaaaaaaaaaaaaaaan Fan fan fan fan faaaaaaaaaaaaaan!!
Nu är jag SÅ JÄVLA FÖRBANNAD! Hur i helvette kunde Daniel åka ur "so you think you can dance"??? det är ju fuckin siick! ååh. Min andra favorit som åker nu. Jag säger bara att Mario och Daniel var de bästa i hela programmet, och nu är båda borta. Jag tänkte hoppa från balkongen i ren ilska men ångrade mig i sista sekund.
 Jaja, man kan väl bara vara glad för att Junior och andra Daniel är kvar. Men de åker väl ut nästa vecka


full aktivitet

idag har det varit full aktivitet hela dagen. Morgonen började med en fika på John Chris inne i stan sedan bar det av till teatern djungelboken som jag redan sätt en gång förut. Den var inte lika bra den här gången men får fortfarande ett starkt godkänt. Efter det åkte jag och Lollo bort till Hellasgården med en sallad i högsta hugg där Nattis och c.o befann sig.
Hela dagen avslutas nu med att vi sitter hemma hos Jessie och ska grilla. Tyvärr har jag fatstat framför "so you think you can dance". Det får man bara inte missa! Men när det är slut ska jag släpa min rumpa ur tv-soffan och hjälpa till ;)

Lite bilder från dagens fika

  
  
Haha jag och Jessie gjorde ett misslyckat försök att gömma ciggen för kameran.

Jävla nöt

Här kommer lite bilder på vårat "fruktskyltfönster" som vi gjorde i skolan!
Jag tycker det blev mycket bra om jag får säga det själv =)

  

Jag och Jessie fick uppdraget att öppna kokosnöten. Jag kan ju bara säga att det var lättre sagt än gjort.. vi gick upp till matsalen och frågade efter en "machetas" utan resultat. Det ända mattanterna gjorde var å skratta åt oss och började sjunga "Far jag kan inte få upp min kokosnöt". Mycket lustigt. Vi gick bort till vaktmästarna och även där fick vi höra tonerna från denna irriterande sång. De var iaf. bussiga och borrade 3 hål i nöten så vi fick ut mjölken.
Påväg tillbaka till hemvisten va vi trötta på att ingen kunde få upp den så vi kasta den i marken. Då jävlar gick den sönder. Och den gick sönder precis som vi ville oxå. En fin spricka runt hela nöten. Och se så fint resultatet blev! =D

coffie eight o'clock

Nu har jag varit sådär jävla jättesmart igen. Jag var ju så nedrans kaffesugen efter maten idag igen..klockan 8.
Så nu lär jag ju inte kunna sova inatt igen...men det är klart, om vi kollar på den där tråkiga jävla filmen "Hackers" ikväll IGEN (tror det är 3:dje gången gillt nu) så lär jag ju somna. Så där var det väldsproblemet löst.

Var tvungen att gå till Gina Tricot idag efter skolan och byta min body som blivit inköpt. "kissknapparna" pajjade ju på den. Men det var ju nemas problemas och så fick jag en ny. Inte så svårt alls. Jag förstår inte varför jag alltid dragit mig för att lämna tillbaka eller byta stuff som jag köper. Jag tror att det är för att personalen alltid ser så sur ut när man vill lämna tillbaka. Men som tur var hade jag Aurora med mig som moraliskt stöd.

Annat som blev inköpt denna helg var ett par jeans, en vårjacka, tre par skor, två palestina sjalsaktiga scarfar, strumpor, tuttejp (nipple-covers), hårfärg (blonda slingor), en baströja, solbrillor och bodyn såklart. Det som var nice var att allting gick på 2000 kr. Det är ju ingenting!

På tal om jeans har jag blivit nykär i en gammal låt för andra gången! 
Dem jeans - Chingy
Check it out and njuut!  ;)

Frukt och sol!

Solen skiner idag. Vi har suttit ute i den mestadels av dagen. Men tänka sig, så fort  man råkar vara glad över att vädret är bra så är det alltid nån glädjedödare som kommer och kläcker ur sig: - A, men det ska regna imorgon!
Palla, var glad över att det är bra väder idag! Så ut nu allihoppa och njut av solen för man vet inte när man får se den igen!
Som grädde på moset skulle vi göra ett skyltfönster med frukt på praktisk marknadföring.
När det var klart och förevigat med kameran hjälptes vi åt att äta upp allting. Tur för mig att vi hade 2 hela ananaser som jag kunnde trycka i mig!
Haha fy fan va jag älskar ananas!
                                                                                                 

Underbart moget

Jag kan ju inte säga nånting annat än att Sabine och Christofer (kräken) är så underbart mogna.
För 20 timmar sedan var de inne på min facebook och ändrade lösenord och la upp en groda som profilbild och skrev att jag var en såkallad "frogpussy" efter att de hade skrivit att jag va en "hoe". Som sagt underbart moget.
Tråkit för dom att jag är en sån
datahacker så jag fixade det på två röda. Hahaha, nära skjuter ingen hare!
See ya

 
 

Operation 2SE498

Jag blir så less. Jag och Lollo har "No gobitApril" och jag har varit jätteduktig (med vissa undantag för min föelsedag.) Och idag när jag kom hem va jag så satans sugen på jordnötsringar. Vad tror ni inte att jag hittade i den där förbannade godislådan? Jo, jordnötsringar. Jag tänkte att ja,ja, jag ska ju ändå träna ikväll så jag får ta lite. Nu när påsen är slut, när den precis har tagit slut så får jag ett sms:
Hej allihoppa!
Malin är sjuk idag så vi måste tyvärr ställa in jazzen idag,
och ta igen det en annan gång.
/ Maria studio 17
Nä men jag har aldrig otur...inte jag inte.

För övrigt hade vi en ganska nice natukunskapslektion idag. Vilket inte är så vanligt. 

Operation 2SE498
vid vilken salthalt flyter ett ägg?

 
 



Lära dig kinesiska på 5 min?

image108



Bara skönt

Fy fan va skönt. Jag tror att jag äntligen blivit av med kräken i mitt liv.
Idag lämnade jag de saker som var deras, men pengarna som kräk 1 har tjatat om så länge ville hon tydligen inte ha.
Jag säger då det. Nu är det ett avslutat kapitel i mitt liv och det är jag inte det minsta lessen över, snarare rena raka motsatsen.
Nä nu ska jag "den beniga geten" och min "hund med getskägg" till pojkvän kolla på film och njuta av den underbara kvällen
Puss!

Tuesday

Idag bjöd Lollo mig på en macka på Subway, it was very good. Thank you for feeding me! =D
Något som är mindre roligt är att dansen är inställd. Och jag som verkligen ville träna idag..men Sabina kommer och fikar hos mig ist. Det är mysigt.  

Lööördag varfaan!

Måste säga tack till mina underbara änglar Louise, Aurora, Camilla och Jessica!
Jag hade den roligaste kvällen på hur länge som helst!
Det var då go cart som gällde.
När jag, Magnus och Timmy kom till Go cart palatset i Älvsjö var alla redan där. Söta som de är kommer de med en bulle med 18 ljus i och sjunger "ja må hon leva" i falska toner. Sen fick jag en gurka med gelehallon på i en kruka med kinapuffar och jättefina kort med bilder på mig och i fin stil skrivet: Grattis Sandra på 18 årsdagen och så fick jag en jättefin kjol som jag velat köpa. Alllting var så gullit så jag fick tårar i ögonen! som sagt, mina änglar!
Efter att alla högg in på min fina barntårta jag gjort och tagit med mig var det bara vinpava upp och köra.
Jag och Magnus blev i extas när vi såg hopp-borgen! Hahaa fy fan va roligt!
efter det red vi på the crazy bull som inte ville att vi skulle sitta kvar 2 sek. Jag och Camilla satt på samtidigt och ramla av på en gång. Det var Camillas fel, hon va inte så stabil att hålla sig i =P
Sen sumobrottades jag och Aurora, men det gick snett. Efter en stadig knuff i magen ramlade stackaren och hamnade med huvudet utanför mattan utan hjälm! aaaah! Förlåt Aurora! Men jag fick mitt straff sen och blödde näsblod i hela mitt vinglas. Som sagt, somliga straffar gud med dessamma.
Sen körde vi go cart. Helvette va kul det var! Vi körde Chick-race. Jag tyckte jag körde jättesnabbt och jättebra. Min tanke när jag klev ur bilen var att jag måste kommit etta eller tvåa. Men icke sa nicke. Som en smäll på käften står mitt namn och bilnummer SIST! Bajs. Men snälla Markus gav mig en medlaj ändå för att jag hade fyllt år. Då blev jag jätteglad. Grattis Ellen som faktiskt vann. Mycket duktig flicka.
Vi körde en gång till efter ytterligare några glas och fan va dåligt det gick! Asså jag fastnade i varenda jävla kurva som gick å fastna i. Stackars Timmy och Marcus fick inte göra något annat än å hjälpa mig loss.
Sen blev det en härlig resa ned mot Nynäs med Mambo no.5 och Cara mia för en sugig utgång på Televinken.
 
Måste säga tack till Auroras Pojkvän Markus som fixade så vi fick vara där efter stängning och ha bästa kvällen på länge. Tack för medaljen och all hjälp med att komma loss ur de där jävla kurvorna  =D

RSS 2.0