Hugg ett par Ugg

Jag är sjukt sugen på de nya Uggisarna! De med snörning är ju bara för söta och underbara att ha både i höst och i vinter! Måste ju hugga ett par.
image32

Någon som kan sponsra med några tusenlappar? =)


Grattis mamma


Idag fyller min mamma år! Grattis mamma!

När hon kom hem från jobbet hade vi lagat mat till henne och ställt fram ett glas vin och hennes presenter.
Hon fick ett halsband av mig. Ett gulligt från Glitter med en duva på. Hon blev jätteglad.
Sedan fick hon en stor jättefin bukett av Erica och mig och pappa. Och imorgon ska pappa och mamma åka till en ridsportsbutik och köpa lite grejer till henne.

Grattis min älskade mamma på födelsedagen!

image29

En riktig tjotablängare!

Sitter i skolan på den meningslösa lektionen vi har två gånger i veckan. Har precis haft en och en halv timmes lunch. Jag och pärlan smet iväg till Handen C och småshoppa lite. En stor burk annanas och en rouge blev det för mig. Lollo köpte ett par örhängen, ett bodybutter, en eyebrow fix och så halva min annanas burk. På vägen tillbaka var jag lite viftig i armarna och pratade med stora rörelser. Jag tror att mina armar har växt på sista tiden för jag har ingen kontroll på dom. Det slutade med att jag gav mig själv en rejäl snyting. Rakt på läppen. Jag fick en liten fläskis men det syns inte så mycket, säger dom iallafall. 

Måste även berätta att jag har fått en bror idag! En storebror. Gud vad glad jag blir. Han heter TjejHamdan.
ChikHamdan Chikmong.

Jag måste berätta hur sugit min morgon startade. Klockan ringde och jag var så trött att jag ville ta livet av mig. Efter att ha traglat mig upp och gjort mig i ordning så hör jag på radion att mitt tåg är inställt. Fan. Lunkade bort mot ersättningsbussen och fick stå och vänta på den i en halvtimme! Det var freeezing!

Efter skolan blir det fika med Murris! Jag har inte umgåtts med henne på hur länge som hälst. Det ska bli jätteroligt.

TjejHamdan
image30

Londonskoj

Hittade även en bild från London som var lite rolig!

image28

Vi fick me porrbilderna i bakrunden också, det var värkligen meningen!

Sommarbild

Hittade en jättemysig sommarbild! och ja, det är en sommarbild även fast jag har dunjacka på mig =)

image25

Bilden föreställer mig och mina gubbar Petter & Victor framför brasan på Sandskär.

Det studsande mongot

Nothing new in the scool today. Förutom att Lollo har byggt upp känslor för våran nya mattelärare. Inte så bra sådanna. Jag vet inte ännu för jag försov mig imorse och kom precis i tid till att mattelektionen hade slutat.

Efter skolan åkte jag och Lollo till Gärdet. Målet var outleten med massor av skor och väskor från Friis. Jag hittade en väska men med en närmare eftertanke var min ekonomi som allergisk mot den. Det är inte roligt att ha ett bankkonto som är allergiskt mot lite högre priser. Jag tror att det är ett vanligt problem hos studenter som mig själv. Men det tröstar inte mig.

Vi tog tunnelbanan tillbaka in till city. Louises kompis Nattis ringde och hade tråkit så vi mötte upp henne. Vi gick in på H&M. Jag citerar: - "Det händer på H&M."
Vi mötte cirka 20 000 kompisar till Lollo där, och där med citatet.
En av de följde med och fikade på Wayne´s. Mys pys med cappucino och en mini-brownie.
Efter det gick vi skilda vägar. Jag och Lollo gick och hälsade på min Mongo-vän på jobbet en pyttestund. Det var roligt att se honom komma studsandes ur folkmassorna. Observera studsandes. Mongot går inte, Han studsar.

Efter att ha lämnat honom åt kundmassorna stötte vi på två välbekanta ansikten på gatan. Det var våra kära klasskompisar Camilla och Louise. Vi pratade en stund och de visade upp deras inköp, sedan droppade vi Camilla vid tunnelbanan för att pallra våra egna rumpor hemmåt.

Väl hemma möttes jag av min mammas glada ansikte. Det var roligt för hon har varigt utomlands över helgen. Pratade med henne en stund och sedan fick jag "storbesök" av Sabine och hennes Millie-hund. Efter några rundor 500 och en kopp kaffe var det slut på det roliga. Hon tog sin hund och gick hem.
Jag måste lägga till att jag faktiskt,  hör och häpna, VANN en omgång idag =). Den lyckan kommer jag gå och suga på länge! I beated the master!


Dagens..
+ : Jag vann över Sabine the master of 500!
- : Fika med Malin imorgon, det var jättelänge sen
Inköp: En tunika från H&M
Medlidane: Lilla Linda är ute och tältar i 8 grader. Stackars!

Flams i stora lass

Idag ringde klockan klockan 7. Jag var hyffsat trött faktiskt. Jag tog mig upp. Duktig som jag är. Men var lyckligt ovetande om att trötthten senare skulle ta över.

Det blev frukost i skolan med pärlan Louise. Den bestod av 2 mackor, en munk, ett glas juice ,en kopp kaffe och en cigg.

Vid lunch kom det. Tröttheten tog över totalt, både för mig och Lollo. Om du lägger ihop all tid som du någonsin har flamsat i hela ditt liv och sedan spelar ut allt på en och samma timme får du fram hur mitt och Louises tillstånd var.
Vi gick för att äta upp våra bananer som vi köpt tidigare på morgonen. Lika plötsligt som mr. zoom försvinner hade bananen förvandlats till ett svärd och mycket mera. Jag hade precis skalat min och sträckte upp den i luften
-Jag ska ha en banan, annars går det åt helvette! skriker jag och till min fasa går bananen av och ramlar ned på golvet. Ingen av oss klarade det längre. Utbrottet blev ett faktum. Med ett garv som hördes ända upp till Bålsta låg vi och shippade efter luft. Tårarna sprutade. Alla i hela hemvisten kollade på oss och undrade vad fan vi hade tagit. Och alla små stackars förskrämda ettor undrade vad fan vi var för idioter.
För att göra av med den oönskade energin sprang vi ett varv runt skolan och likförbannat ramlar jag på det hala gallret där man ska torka av skorna. Liksom igår, och iförrgår, och i fredags, och i torsdags. Hur lyckas jag alltid ramla?

Efter skolan åkte jag hem till prinsen. Lyckades skrämma Jessie rejält på busshållsplatsen. Det var roligt!
Kröp ned under täcket i min prins säng och mös med en påse chips. Hihi, och jag som skulle ha godislöfte i en månad. Vad jag är busig.



Dagens +: Jag och Lollo var hela Fredrikas handelshemvists underhållning under lunchrasten
Dagens - : Sura miner i "Hönsgården"(matsalen)
Dagens musik : Måste tipsa om en otroligt bra låt Unk - 2 step. otroligt bra.
Dagens tips: Vifta inte med en skalad banan!

Waist of time

Happ, vad gör man? Sitter här och bloggar på Bobbys lektion igen. Undar om jag någonsin fått någonting gjort på någon av hans lektioner? Det roliga är att INGEN gör något på hans lektioner, och han själv går runt och frågar vad man spelar för spel typ. Vaddå A waist of time? vad är det?

Lollo har döpt om våran matsal i skolan till "Hönsgården" och jag håller i allra högsta grad med. I allafall sedan de nya ettorna kommit. Hoppas vid gud att vi inte var likadana. Då ska jag fan ta livet av mig.
Hamburgare serverades idag i Hönsgården. Det var gott förutom själva hamburgaren som var utbankad till max. Och smakade som de gjort dom på en leukemismittad häst.

Skomakaren väntar, måste lämna in väskan som pajja igår. Under tiden blir det en sallad med Lollo och prinsen. Värkar även som om det blir en frukost i skolan med min pärla imorgon.

Frågorna "vad ska vi göra? " och "vad håller vi på med?" ekar i datasalen. Måsta ta reda på det nu.

170 olika svettodörer på samma dag

Nu är jag värd en elouge! Jag har lyckats stått ut med Jessie i en hel dag, en hel kväll och en hel natt! Det är otroligt bra av mig =).

Efter en otroligt seg dag i Fredrika Bremer (Erika) tog jag fel buss hem till prinsen. Bussturen tog cirka en halvtimme längre än planerat. Vilket inte var speciellt roligt med tanke på alla olika svettodörer som kom från över 35 olika individer. Som vanligt var airconditionen trasig. Typiskt.
Väl framme satte vi på en rulle kallad "Hata Götebog". Det var en väldigt tråkig film. Men varken jag eller prinsen kunde hålla oss från att ha mungiporna uppe vid öronen så fort de öppnade munnen. Den utspelar sig nämligen i Hälsingborg där de pratar med väldigt rolig dialekt.

När filmen var slut mötte jag upp Jessie och det bar av mot Nynäshamn. Som vanligt hade jag ingen tur med tåget. Det var försenat och det slutade med att vi satt på yttligare en buss med ungefär 135 olika svettodörer den här gången. Airconditionen var trasig.

Efter en resa som tagit kål på vilken näsa som hälst var vi framme i Nynäshamn. Vi knatade över till Linda för att ha lite tjejkväll. Det blev mycket trevligt när vi fem tjejer hade intagit positionen Lindas rum.  Efter en helkväll med kläder, skönhet, fika och massor med skvaller var vi slut båda två. Jag somnade så fort jag lade ned mitt tunga sömniga huvud på kudden och sov som en stock hela natten. Jessie hade därimot lite problem med att få låna en bit av mitt täcke, så hon frös som en kines i sälskinn på grönland hela natten. Hehe, what to do?

Vaknade i morse av att Jessie stormar in i rummet och sliter upp mig. Eftersom fönstret var öppet blev det snabbt korsdrag och rullgardinen som var neddragen slog ned både lampa och vas som stått prydligt på fönsterbläcket. Glassplitter över hela golvet och trött som en zombie. Vad kan man mer begära av en lördagsmorgon?
 
Efter att jag, Linda och min syster varit på öppet hus på studio 17, den nya dansskolan, gick vi ned till hamnen för att ta en fika. Eftersom det är "Bo-mässa" i Nynäshamn i helgen var miniorten proppfylld med  folk. -Det är en sådan här dag som man ska fly stan, Säger Linda lämpligt när vi suttit och väntat på våra cappucinos i en halvtimme. Efter yttligare en halvtimmes väntan drog Linda på "Bitch-looken" och gick in för att säga till. Vi fick tre wienerbröd gratis som förlåt. Bra Linda!

Under kvällen har jag umgåtts med nyförlåvade Sabine och hennes gris till hund =). Det blev Kaffe och 500 som är våran vanligaste sysselsättning. Under spelets gång kom lite fula och olämpliga ord ur båda våra munnar. Som vanligt alltid riktade mot varandra. Efter ett tag gick vi ut till hennes "festman och sambo" för att gemensamt kolla på Shrek 2. Den filmen är så fruktansvärt rolig att jag kan se den 100 gånger om.

Just nu sitter jag och väntar på prinsen som är på garagefest. Fan va surt att inte vara 18. Vi minderåriga är dömda till att sitta hemma och vänta på överåriga varje lördags-kväll. Men det är inte lång tid kvar nu. Jag måste passa på att utfärda en varning att den 3:dje April är det bäst att hålla sig hemma och låsa alla dörrar för då fan ska det röjas!

Sandra hjärta Christofer


Christofer min bästa vän och älskade pojkvän, efter en hård dag kan jag alltid vända mig till dig och få ro.
I dina armar är jag alltid trygg. I din blick ser jag bara ren kärlek.
När jag hör ditt hjärta slå vet jag att det slår för mig, som mitt slår för dig
Jag älskar dig lika mycket som när vi träffades för två år och åtta månader sedan och alla dagar sedan dess.
Du är ständigt i mina tankar, mitt hjärta och mitt blod.
Vad skulle jag göra utan dig min älskade prins?
Jag älskar dig!

image24

Blängsylta och Glosås

Happ, hemma igen efter en "hård" dag. Knatade upp till Bik Bok direkt efter skolan. Efter en del krigande kom vi fram till att lönen för de sista 12 timmarna kommer i september. Det är nog bra iallafall. Då får jag lite extapengar nästa månad också. Då kanske man kan köpa sig något fint.

Fullt ös i skolan som vanligt. Lollo gick catwalk som olika lärare och alla skrattade högt. Höjdpunkten var när hon härmade Turid, Fossilen i skolan.
Vi hade två av våra nya lärare idag. Den ena värkar bra. Pigg och glad. Men den andra, Kerstin. Hon har nog inget annat i huvudet än årtal. Hon snackade historia hela samhällskunskaps-lektionen. Och jag som älskar historia. Inte. Det går in i ena örat och ut i det andra så jag fick inget vidare intryck av henne.
Jag lyckades även idag med att skämma ut mig inför hela skolan. Jag halkade på en morot i matsalen och spillde mjölk över hela golvet! Det var bara en väldig tur att det inte var så många som såg. Röd som en tomat i nyllet slog jag mig ned vid vårat bord och småfnittrade lite med tjejerna. 

Åkte hem till prinsen ett tag och tog en power-nap. Va ska man göra? Jag är ju lika trött som en björn på vintern.
På väg hem står en pundare och skriker på tåget.- VEROOONICA! HÄR ÄR JAG! Efter ett tag kom en liten tjej som inte såg en dag äldre ut än 14 tassande förbi. Alla i hela tåget kollade på henne. Det var som att hon gick i "gången of shame". Stackarn, det är ju inte hennes fel att hon har en pappa eller vad det var som är alcoholist. Jag fattar inte att folk inte har något bättre för sig när de åker tåg än att sitta och glo på andra. Det är ju som om alla äter blängsylta med glosås till. Fan skaffa en jävla tidning eller nått! 

Ska ringa min prins nu. Jag saknar honom även fast jag träffade honom för typ 3 timmar sedan =)

Lönebedrägeri

Sitter i skolan nu. Är som vanligt för de senaste dagarna på både bra och dåligt humör . Jag är glad för att skolan har börjat igen. Det är skönt att få tillbaka rutinerna och att ha något att göra om dagarna. Men största andledningen till att det är skönt att vara tillbaka är för att jag inte träffat så många av mina underbara skol-girls under sommaren. Det har jag saknat.

Jag är därimot på dåligt humör för att jag tog emot väldigt dålig information idag. Min mamma ringde. Hon hade kollat med lönekontoret på Bik Bok om min lön pga. att jag inte fått någon lönespec. Hon fick reda på att jag bara ska få betalt för 16.25 timmar fast jag har jobbat 30! Jag har lagt in ett hat-inlägg mot Bik Bok förut och jag vill inte behöva göra det igen. Därför ska jag gå dit och prata med min chef (som för övrigt kör på fel sida av vägen eller hur jag ska uttrycka mig.) Därför kan han vara lite svår att diskutera med. Bitchig helt enkelt. Jessie följer med som moraliskt stöd. Tack Jessie. Jag ska kriga för mina pengar! Jag ska ha min lön!


dödsåk och aldeles för mycket smink

Morgonen började med att i en halvtimme stå och försöka sminka över dom gigantiska blå ringarna som helt plötstligt hamnat under mina ögon. Jag höll på att dö av skräck när jag såg min egen spegelbild. Jag trodde att det var någon slags alien som kommit och hemsökt mig i sömnen och tagit över min kropp. Men vad kan man begära av sig själv när man ligger och pratar i telefon hela nätterna istället för att sova?
Efter en lyckad insats med 20 lager foundation och 18 kilo puder såg jag ut som gamla vanliga Sandra igen.

Vägen till skolan blev intressant. Min kusin som precis tagit körkort blev min skolskjuts. Det blev rena dödsåket.
Det blev en fruktansvärd snygg entré när han tappade kontrollen i kurvan in till skolan och slirade runt ett helt varv så däcken skrek som en kastrerad ekorre. Jag dog

När första skoldagen var avklarad bar det av mot stan. Med en 24 karats latte och en kanelbulle  i handen satt jag och diskuterade vilt med mina girls om irriterande människor. Mycket trevligt.

Jag tror att det är höstdepritioner som börjar angripa mig. Känner mig tråkig och nedstämd som en jävla sengångare totalt utan humor. Tur att man har människor som är snälla och glada runt omkring sig, annars hade jag varit tråkigare än Dagens industri.


Bajsdag

Jag hatar alla idag. Alla förutom Lollo. Tack för att du finns.
Du är min pärla!

image23
Vad gör man en sån här dag när allt bara är bajs? Någon som har något bra tips? Jag själv brukar ringa upp en trogen vän eller min prins och prata i timmar. Få ut allt dåligt och pumpa in med nytt fräscht glatt.
Ni får jättejärna skriva en kommentar om vad ni gör när ni har en såkallad "bajsdag"

Tips!

Jag har fått ett tips idag, att gå in på cocoo.se. Väldigt rolig sida att kika på.  Massor med smycken, stora och små udda och diskreta. Mycket roligt!
Kom till sidan här


image20

Ålderskris vid 17 år

Emilie din stackare, hon har alltså ålderskris redan vid 17 års ålder.
Tänk människan har inte fyllt 18 år ens en gång. Hon får inte gå på krogen, hon får inte köpa cigg och hon får inte ta ballongflygarcertifikat. Men ålderskris det har hon =)
så här lät det:

Idag är det bara 8199 dagar kvar tills jag fyller 40 år! Det är ju deprimerande..

Emilie så du vet så finns jag alltid här som stöd för dig. Det är svårt att få reda på att det är så pass lång tid kvar tills man är inte ens vid hälften av sitt liv. Så jag finns här och lyssnar och stöttar!
Puss gulle dig!

image20


En dag i Nynäshamn

Hurtbullen själv talar. Igår när jag vaknade fick jag en ide som aldrig träffar mitt huvud. Jag ska träna!
Jag började dagen med 100 sit-ups i sängen. Sen kom min vän Linda (http://lindashumor.blogg.se)
Vi gick en powerwalk på 4.2 km. Sedan som en slutspurt sprang vi upp för min otroligt jobbiga backe, och lade oss ned på trappen och gjorde några sit-ups till.
Jag förstår inte vad som flög i mig.
Efter en välförtjänt frukost satte vi kurs mot mitt härliga bubbelbadkar. Fan va skönt det var.
När vi badat klart hade man tappat all färg som man lyckats få under dom ypperligt små soltimmar det har varigt i sommar.
Resten av dagen var rätt så händelselös. Jag gick och la mig hyfsat tidigt med ett leende på läpparna efter några timmars telefonpratande. Måste sova tidigt för att orka upp till klädis. (Nynäshamns lilla pärla i form av en secondhand butik.)
 Nu sitter jag här dagen innan skolan börjar och funderar över vad man har gjort hela sommaren. Måste öva in replikerna. Alla som har kommit tillbaka till skolan från ett sommarlov vet vad jag menar. Man måste upprepa vad man har gjort  ungefär 150 000 gånger. så vad har jag gjort? Enligt Lollo, som jag umgåtts med nästan varenda minut på sommarlovet, har vi hostat och druckit kaffe. Bara. Men det går jag inte med på. Ska jag komma tillbaka och säga: -Nää, jag har hostat och druckit kaffe.? Inte en chans.
Jag har faktiskt varit med om några gyllene ögonblick:

- Weekend i London.
- Weekend i Götebog.
- Weekend på Ornö.
- Weekend på sjön.
Det blev en jävla massa weekends..
- Druckit kaffe och spelat 500 en jävla massa med Sabine.
- Sovit i en lägenhet i västerhaninge med en massa galna katter.
- Fastnat i ett P-garage.
- Vart på bio och kollat på skitfilmen Harry Potthead.
- Vart på bio och sätt hysteriskt roliga filmen Simpsons the movie.
- Skrattat
- Shoppat
- Jobbat
- Druckit kaffe på massa olika ställen
& Hostat

Bra Sandra, Nu ska du bara säga det 149 999 gånger till.


Ös i Götet

Nu har jag landat i Nynäshamn efter vår lilla shoptrip. Tillslut efter allt strul blev det jag, min prins och Lollo som åkte ned.
 Tillfälliga hemmet blev lilla radhuset i Kållered där min farfar är bosatt. Intriger skapades i lilla bäddsoffan för två när våra tre feta rumpor tog plats. Det gick dock bra för mig och Lollo som låg på varsin sida. Prinsen Christofer offrade sin rygg och lade sig mitt i skarven. När natten började lida mot sitt slut låg han ändå på min sida av sängen.
Härligt nog var frukost redan framdukad vardera dag. Med sina ägg, skinkor, prickigkorvskivor och mörka bröd lockade den oss att äta så mycket att det räckte för att hålla magen full till lunch.

Det bar av mot Nordstan. Det stora shoppingcentret med 700 butiker. En T-shirt och en baströja från H&M och en kjol från Gina blev inköpt. I mitt stilla sinne vet jag att om två veckor kommer alla sveriges kvinnor knata runt med den om höfterna. Men vad gör det? så länge jag har den är jag glad.
Ett mindre roligt cenario inträffade på Freeport outlet. Jag hittade skorna som var sända till mig från himmlen. Men gud måste tagit fel på mina fötters storlek. De enda storlekar som fanns var små 36or och stora 39or. Min sorg var stor. Jag gjorde det ända rätta. Jag tog en bild på dem med mobilen och har den nu som en utsmyckning på min nya telefon.

Kvällen kom krypande och vi var rörande överens om att dra oss mot Liseberg. Eftersom inträdet var gratis kunde vi spendera extrapengar på en affisch. Homemade. Det blev en fin bild på mig, Lollo och prinsen med en vacker "Best Friends" ram runtom. Den ska pryda min vägg ovanför sängen så att den kan värma mitt hjärta när jag vakanar själv om nätterna.
Efter dampungar i Colorado och höga skrik i flumriden bar det av mot Avenyn. Victor och hans vänner väntade oss där. Det roliga i kråksången var att vi inte hittade varandra. Och när vi väl fann honom hade hans kompisar hittat en club där de kommit in. Vi gick dit utan resultat. Inte ens Victor som varit där innan fick komma in. Vi gick och tog en Gött korv. Efter någon timmes letande efter deras vandrarhem släppte vi av en ganska trött Victor. Nycklar till rummet hade hans partande kompisar så hans kväll resulterade i tv tittade med den grekiska knarkaren.
För oss väntade det intriger i bäddsoffan.

Dagen efter besökte vi Butique Sandra. Det var en skam att se så fula kläder bära mitt namn.
Vi åkte vidare mot Kungsbacka köpcentrum. Ett par jeans blev fyndade på JC. Priset går till Prinsen som satt så snällt och väntade på oss shoppande flickor. Men han vet att störa en dam när hon shoppar är som att klaga på en mans blikörning. Alltså döden.

Vi hann även med att fastna i ett parkeringsgarage. Efter att ha stoppat upp trafiken i en halvtimme kom p-hus-mannen till undsättning. Han släppte ut oss gratis och önskade en fortsatt trevlig dag. Göteborgare är snälla dom.

En navel-diskution, inte till min fördel, kom upp på kvällen. Jag klistrade på min sura min och tittade på Christofer. Han smörade resten av kvällen. Så mina vänner går det till i den hårda världen.

Nu måste jag kolla vad min kudde gör innan ögonen sluts förgott. Ös i Göteborg tar hårt på krafterna.

Bilder från trippen:

Roadtrip = Shoptrip

Nu står det klart att våran roadtrip vi skulle åka på har helt plötsligt på grund av bangande människor och brist på pengar förvandlats till en shoppingtripp.
Det är aldrig fel. Det blir en girlieweekend med Lollo. Vi åker ned och bor hos min kära grandpa som jag inte träffat på väldigt länge. Sen åker jag och Lollo till någon bra outlet i Göteborg en dag och nästa blir det göteborg city. Lollo hade hittat en galleria med 700 butiker i. Mums.  Det blir nog en väldigt bra trip ändå även fast det inte är ens i närheten av vad vi tänkt oss från början =) Mina gamla vänner Victor och Petter och co. kommer vi möta upp där nere också. Very fun.
Det lutar åt att vi åker buss ned. Men det vore inte helt fel att flyga ned. Jag älskar att flyga. Synd bara att det är så jävla dyrt.

Lite smalare, Lite brunare & lite blondare

Nu har jag precis kommit hem från en underbar båt-trip.
Första stopp var Rånö hamn, jag solade hela vägen ut. När vi lagt till och hemmastaddat oss lite gick vi bort till Rånö krog. Det var exakt 3 kilometer dit. Säger jag som har stegräknare på min mobil =). På kvällen åkte grillarna ut för här skulle göras mat. Grillade köttspätt och potatissallad. Mumsfillibabba.

Dag nummer två inläddes av en härlig powerwalk på 6.4 kilometer exakt. På vägen var det armträning och sit-ups. När vi kom tillbaka var både jag och Linda så svettiga att det inte fanns något annat val än att hoppa i det 17 grader kalla vattnet. Men det var väligt skönt. Jag passade på att tvätta håret också. Sen bar det av mot Huvudskär. Eftersom det inte blåste någonting låg vattnet aldeles spegelbankt. Jag solade hela vägen. Linda kom på den briljanta iden att ha citron i håret. Man har ju hört att man blir blondare av det. Det funkade värkligen också.  Så denna dag var värkligen ett plus för skönhets-idealen. Lite smalare, Lite brunare & lite blondare.
När vi kom fram var det fortfarade helt spegelblankt på havet. Vilket var väldigt konstigt eftersom att Huvudskär ligger längst ut i skärgården lixom. Nästa stopp är ju Gotland. Eller Finland. 
Linda och jag var lika snabba på med bikini och upp med luftmadrasser och ringar. Fan va skönt det var att bara ligga i solen på en luftmadrass och bara flyta omkring. Det kommer jag komma ihåg när jag sitter ute i 3 meter snö med dunjacka.

Tredje dagen blev om möjligt ännu mysigare. Vi tog en promenad till andra sidan ön. Det ända man såg var horisonten.  Det var berg som gick ned i vattnet och vi kastade av oss kläderna till bikini och åkte ruchkana på rumpan ned i vattnet. Vi hade så mysigt den dagen. Vi låg och solade och badade hela dagen nästan. Vi hittade nya rutchkanor och bästa solställerna. Så även denna dag fick man lite färg.
När vi sedan begav oss vidare åkte vi på sälsafari. Inte en ända säl fick vi se. Stackars oss.
Efter några timmars åkande la vi till vid Ålö. Även denna kväll blev lyckad med grillad kyckling stoppad med philadelpia-ost. Även fast det var varmare i vattnet här än på huvudskär så kunde vi inte bada för vi hade en hel svanfamilj som låg och tiggde mat vid våra båtar konstat. Och eftersom dom hade ungar så blev dom helt galna så fort man kom nära. Tommy höll på att bli attakerad. =) .

Och nu sitter man här hemma och längtar tillbaka till fint väder och bad. Jag hoppas det blir fint väder i morgon så man kan sola lite till =)
Huvudskär
image4

Ny mobil

Hej alla glada, nu ska vi ut och bada =)
Jag ska ut med båten nu några dagar. Det ska bli jättemysigt. Har precis varigt och handlat en hänt bild tidning och massa frukt. Man kan inte vara ute på sjön utan en härlig skvaller-blaska! Så när jag kommer tillbaka har jag säkert jättemycket roligt att berätta =). Om jag har tur så får vi se säl därute. Very nice fågelbajs.

Idag har jag bara chillat hemma. Jag och pappsen bakade scones. och sen gick vi ut och solade.
Jag har väl mäst suttit och lekt med min nya mobil! Jag är så lycklig. Jag har äntligen fått en ny mobil.
Den är jättebra, och nu ska jag byta till abonnemang också. Äntligen!
Har även lagt upp min mp3 på blocket nu också. Nu när jag inte behöver den längre eftersom jag har mp3 i mobilen nu! Och sims 2 som spel! Wohoo!


Min prins har ju fyllt 19 år också!
Grattis hjärtat!! Han hade nog en ganska bra födelsedag. Han fick frukost på sängen av sin lillebror och så fick han en Draught Master av oss. Han fick även Rolling Stones biljetter av sin låtsas pappa så nu är dom nere i Götet och öser. Han tyckte att konserten av jätte bra, det är ju alltid kul när det blir lyckat.

image3

Nu ska jag packa inför imorgon!

Bio FFS

Jag måste glatt meddela att jag kan gå på bio!
Min kära mamma fixar alltid allt. Jag  är så glad att jag har henne =)
Lollo blev också jätteglad. En annan glad nyhet är att prinsen ringde och ville gå med och hans lillebror Alexander och vi ska åka bil =) det är otroligt vad glad man kan bli av att slippa åka tåg altså.
Nu ska jag äta lunch. Min lillasyster Erica har lagat till mig =D skabbetti och butttjullar, Mumma

Simpsons here I come!

Kaffe och 500

Nu sitter jag här igen, Gårdagen blev ganska bra. Jag skulle bara gå och hälsa på Sabine på en kopp kaffe. Hon har ju köpt en hund. Millie. Jag har aldrig sett något sötare, den var jätte liten, Men såg ändå inte ut som en råtta som små hundar kan göra. Prazky heter tydligen rasen.
Vi spelade kort, jag och Sabine. Vi skulle bara köra en eller två omgångar 500. Då var klockan 14.00. Klockan 20.00 satt vi fortfarande och spelade. Jag vann en gång.
Sabines barndomskompis ringde. Hon har också köpt en hund för typ 2 veckor sedan. En dvärgpincher. Så hon kom ned till Nynäs och deras hundar hade kul tillsammans. Jag tror dom blev bästisar =).
Det blev ännu mera kortspel och ett glas vin på det. Vi spelade eger och president. Jag blev aldrig president.
Det är konstigt igentligen. Både min mormor och morfar har alltid varit bra i kort. Dom har ju spelat kort i turneringar och vunnit massor med priser. Men jag ärver inte äns en liten del av det. Stackars mig.

När kvällen kom blev jag lite skakis. Mamma och Pappa är ute med båten och Erica skulle sova hos Tim. Jag skulle alltså sova själv i mitt hus. På en gång kom tankarna på vad dom sa när vi flyttade in. Att det spökar. Den första kvinnan som bodde i det här huset gick och dränkte sig i Nicksta och hon ska tydligen vandra runt här på nätterna.
Jag tvingade Sabine och Jessica att sova hos mig. Men Jessica fick sova i ett eget rum för hon tuggar tydligen i sömnen "wierdoo". Jag och Sabine låg och pratade en bra stund. Sen kollade vi på klockan. Klockan var alltså sex på morgonen. Klockan halv nio skulle Jessica väcka oss för hon skulle köpa kent-biljetter. Fy fan vad jag är trött.

aa, värkar som jag måste banga på bio ikväll. Becouse of the money. Och jag som hade längtat. Det skär ju i hjärtat att säga det till Lollo, hon som skulle vara så snäll och bjuda mig på donken och allt. Sorry Lollo!

En Millie
image2

RSS 2.0