1:a advent

Tyvärr har jag inget kul att berätta idag..Har jobbat hela dagen och nu har jag  och Jimpo precis kollat klart på Mamma mia och käkat upp all Taco ;)

En lite kul grej var att det var en Sandra-dag idag på jobbet. Det var jag och Sandra och Sandra som tog hand om brunchen idag ;) (Den ena av de två andra Sandra heter Larsson i efternamn också!)

Imorgon är både jag och Jimmy lediga! Vi funtar på att åka till Handen och köpa lite julpynt till lägenheten! Det är ju faktiskt första advent idag så nu får man börja pynta =D

Ha en mysig söndagskväll!






Bilder!

Nu börjar det ju bli vinter och jag saknar sommaren som fan, men min syster är skitglad att det är vinter! Vilken årstid är egentligen bäst?

Sommar VS. Vinter

Sommar:
     

Vinter:

   

Vad tycker ni?








Julmarknad!

Idag stod vi på julmarknaden ute på lövhagen. Det gick asbra för oss! =D
Vi fick massor sålt! Vi fick även ut massor med visitkort till folk och många köpte smyckena som julklappar så nu känns det som vi håller på att få ut vårat märke på riktigt! Plus att det blåste en del idag så våra visitkort ligger över hela lövhagen nu tror jag! =D
Jag fick nummret till Kikki i gästhamnen, som håller i julmarknaden som är i hamnen nästa helg, så jag ska försöka få tag på henne också och kolla hur mycket det kostar att ha ett bord där.
Nu är vi på gång!

Jag vet att jag tjatar men jag måste säga en gång till : Gå in på våran hemsida! www.gabrielledesign.dinstudio.se



Nu ska jag bara ta det lugnt för en gångs skull tänkte jag, kika lite på television och äta lite godis lixom! Tjing! 






Skodilemma

Fy vilken dålig morgon jag har haft, var tvungen att ringa och sjukanmäla mig från jobbet idag så när jag ändå låg hemma gick jag igenom alla tidningar jag laddade upp med i fredags. Vilket var : Fredag, Chick, Klick och Sofis mode. Och så hittade jag ett par underbara skor i en av tidningarna! Jag tänkte att eftersom jag ändå bara ligger hemma och är sjuk och det är så synd om mig så kan jag faktiskt unna mig dom skorna. Forever 21. När jag är inne och väl har bestämt mig för att köpa dom trots att frakten var S-V-I-N-D-Y-R så gick det inte! Jag kunde inte köpa mina precios skor! Jävla skit sida, jävla skit butik och jävla skit SKOR!! Så nu sitter jag här och deppar igen.... men nu ska jag försöka hitta ett par andra skor att beställa bara för att. så "Wish me luck"!









sjukstuga

Happ, nu sitter jag i soffan igen. Jag blev hemkörd från jobbet idag. De ville inte ha mig och min sjukdom där. Så nu har vi handlat lite godis och ska kolla på jorden runt på 80 dar.

Åsa hade remlat idag påväg till jobbet och stukat foten, så knölen var stor som en tennisboll och ont som fan hade hon också. Riktig sjukstuga på jobbet idag alltså. Men nu ska vi kolla film!





Ta i trä

Jag är sjuuuuk! jävla bajs! Jag  spydde flera gånger inatt och jag har inte gjort något annat än sovit på soffan hela dagen. Nu klockan halv 6 börjar jag fundera på att ta min första cigg, eller att försöka äta något mer än den halva koppen proviva som jag kämpat i mig till och från hela dagen.  Och när jag sover är jag skit stressad, drömmer inte om nått annat än jobbet.. att jag behöver sjukanmäla mig imorgon fast jag absolut inte vill och att jag måste ringa och säga att jag inte kan jobba på lördag. Vilket gör att jag får panik. För att anledningen till att jag inte kan jobba på lördag är att det är julmarknad. Det känns som vi inte är förberädda över huvud taget inför den...och så blir jag sjuk.  Jag har inte tid att vara sjuk!!! Det är bara för att jag och Camilla satt och pratade om det över lunchen i torsdags. -Jag blir aldrig sjuk! säger jag. Och för inte alls länge sen pratade jag med Jimmy på balkongen oh då kläckte jag ur mig: - Jag spyr aldrig! ..och nu är jag magsjuk. Peppar peppar för fan!







istället för att sova...

Nu ligger jag i "sängen" och ska sova. Fick stränga order av mon ami l´Jimmy att blogga innan jag somnar =)

Så vad har hänt idag? Jo juste..Jimmy kasta upp mig på axeln idag på jobbet så min mobil flög i golvet från 1.83 meters höjd. Så nu är det broke om fan! Så jag funtar på att köpa en ny imorgon när jag är ledig! =D
Det blir antingen en Samsung "Soul" eller Ericsson G700. 

Mon amies Jeyjey et Aurora kommer ned imorgon och sover hos mig och Jimmy. Det ska bli jättemysigt och träffa dom igen nu när man inte ses varje dag i skolan lixom.

Jaa..och jag och Jimmy satt å kollade på gammla bilder idag, asmysit! Kanske slänger upp några om jag är snäll =D
Men nu ska jag sova för jag är astrött!

Baiser!

Samsung SGH-U900
     Sony Ericsson G700







Idag

Wohoo! Nu ska jag dra mig in till Handen och köpa jeans! Det blir en fika med Jessie och Christofer också! Ska försöka hinna sola också innan jag åker hem. Sen blir det städning hemma eftersom Mamma och Pappa kommer hem imogon.
Vaknade av att jag fick ett sms av Mongo där det stod att det snöar i Vallentuna! =O det var det jävligaste......
Jaja, sålänge det håller sig där är jag nöjd! =P

Men nu ska jag göra mig iordning och röra på mig
Bye!







Lördagkväll

Lördagskväll och jag ska dra på mig hovmästarrollen och knalla till jobbet snart. Blir en härlig kväll, ska jobba från 16 - 24. Men imorgon är jag ledig! Ska nog dra mig in till handen då och köpa de där jeansen på Cubus som jag provade igår. Och på måndag kommer Mamma och Pappa hem från Kina också. Då kommer de ha köpt massa grejer till mig som jag har beställt =)

Försökte få en god natts sömn igår för en gångs skull. Men icke! =P
Erica ringde mitt i natten och sa att det har gått en propp i köket och att kylskåpet och frysen inte funkar tack vare det. Så ville hon att jag skulle komma hem och fixa det. Jag har ingen aning hur fan man byter en propp =O
När jag väl hade somnat ringer min pappa halv 8 på morgonen från Kina. jävla puckot hade inte tänkt på att de ligger 8 timmar före där nere =P Så så bra gick det med den sömnen.

Nä, nu ska jag fixa i ordning mig för att dra mig ut mot Havsbad!

Ledig fredag

Idag är jag ledig! Eller jag har ju varit i skolan. Det var asirrierande imorse! Jag jobbade till 23.45 igår, fråga min inte hur det gick till men jag var hemma klockan 1. Sen tar det ju alltid massa tid att varva ned och fixa innan man går och lägger sig.  Hur som helst så vaknade jag 06.30, alltså en halvtimme innan mitt tåg går. Jag bestämde mig att jag absolut INTE skulle komma försent idag eftersom jag har försovit mig asmycket senaste tiden.  Det var bara att dra sig upp, sätta på sig det första jag hitta och dra lite rouge för att inte fullständigt se ut som ett lik. Borsta tänderna och gå. Jag har aldrig varit så skarrig i skolan i hela mitt "La vie". Men jag va i tid! Men när jag kommer till skolan och precis har mött upp Aurora kommer hon på att vi inte hade någon första lektion! Asirriterande, jag hade kunnat sova en och en hav timme till, eller inte sätt så jävla äcklg ut. Hahaha jaja vi kan iaf. skatta åt det! =D

Efter skolan gick jag och Aurora upp till centrum och jag köpte ett par såå jävla cosy raggsockar! Med fleace innuti
Efter det bar det av mot Thaien och Samuraj i Nynäs. Pretty fanny att han frågade vart jag hade min man någonstans =P Jag hajjade att han menade Jimmy men jag orkade inte säga emot, så han får väl tro att jag och Jimmy är gifta =D

Förrästen kommer han hem snart så nu ska jag sätta fart och göra ingenting sålänge ;)
Ha en mysig fredag allihopp!






Say hello to the badguy

Seg dag idag..ingenting spec. i skolan har hänt, förutom att min lärare backstabba mig..skyller allting på mig, bakom ryggen på mig. Den idioten har inte äns med saken att göra. Om den jäveln tycker att det är så kul att gå runt å snacka skit om sina elever så kan han väl iaf. säga nått som är sant. Falska jävla fitta..Men det är som vanligt! Skyll på mig ba! Allting är mitt fel, jämt och ständigt! Jag börjar att bli ganska van att vara "The badguy".

Men det blir en nice kväll iaf. Vi ska sticka ned till träningen lite tidigare idag! Extra lång träning är bra, det gillar jag! ;)
Mina pears drar till China idag också, de kommer hem på måndag förhoppningsvis med massa presenter till mig ;)
Och så har jag köpt min första julklapp idag också! Hurra
Och det bästa av allt är att Aurora kanske kommer ned idag och sover här!

Jaja, ska försöka kasta i mig nånting nu innan jag hungrar ihjäl, ha en underbar kväll allihopppa, för det ska fan jag ha! =






Otursdag uta ba fan

Jag har haft den jävligaste dagen på länge nu asså.. Hela dagen började med att jag har drömmt mardrömmar hela natten så jag har inte sovit nånting typ. Men ändå lyckades jag försova mig lagom så jag bara hann kasta i mig en macka innan jag drog och missade lunchen i skolan. Så resultatet var en svinhungrig Sandra som inte kan koncentrera sig ett skit på svenskan sen.
 
Efter svenskan gick vi ned och köpte kaffe, ut å röka och sen skulle vi upp till 6:e våningen igen. Men självklart så fastnade vi i hissen! Jag höll på att dö. Det var bara några minuter men det känndes som timmar och vi kastade oss ur hissen, jag kallsvettig, skakis med hjärtklappning, efter att ha satt på hiss-larmet som tjuter i hela skolan. Tack vare det kom vi försent till sista lektionen, som jag såkklart kunde koncentrera mig ännu sämre på.

Efter det kommer jag hem svinhungrig och självklart har vi inte ett piss att äta. Jag hittade en torr macka att kasta i mig innan träningen. Iväg till träningen (med glömd vattenflaska) för att nästan slå ut tänder och bryta näsbenet. Men som tur var så lyckades jag ta emot mig med händerna i fallet med fejjan först. Oturen med det var att jag hade en gigantisk klocka på armen som jag hade glömt att ta av mig, så pluppen som man ställer in tiden med mörsades in i min hand. Så nu har jag en snygg blå svullnad mitt på handen.

Nu sitter jag hemma igen, ännu mer hungrig med ännu mindre att äta. Affärerna har stängt. Men jag tror att när Jimmy kommer hem om en timme har han lyckats sno med sig en mjölk så vi kan göra stuvade mackaroner och en liten stump falukorv. Så jag får hålla ut en timme till.



Hur som helst är jag glad för jag har sovmorgon imorgon! Jag börjar jobba klockan 9 imorgon. Så nice! Jag slipper gå upp halv 6!

Jag hoppas att ni har haft en bättre måndag än vad jag har haft! Nu ska jag hoppa in i duschen.



Mardröm

Nu har jag äntligen kommit till skolan...klockan 11. Jag började 8.
Jag drömmde värsta mardrömmarna inatt!
Det är så jävla scary för jag drömmde att jag inte hade någon balans. Jag försökte gå, springa och stå men det gick inte för jag bara ramlade hela tiden. Som att jag var aspackad, fast jag var klar i huvudet. Jag försökte övertyga de andra i drömmen om att jag inte var full men de bara skattade åt mig.
Det som är läskigt är att detta kommer tillbaka om och om igen, natt efter natt. Sen drömmer jag inte det på ett tag men sen kommer det tillbaka igen efter en tid. Det här var andra natten i rad som jag drömde att jag inte hade någon balans. Jag undrar bara hur länge ska jag behöva drömma det här? Det är asläskit och jättejobbigt. Jag är alltid på olika platser och det är alltid olika människor runt omkring, men jag har aldrig någon balans och de runt omkring mig skrattar alltid åt mig när jag försöker förklara att jag inte är stupfull.

Och den största frågan jag har är: Vad betyder detta? Uppenbarligen är det någonting och jag vill veta vad. Är det någon som kan tyda drömmar? Eller vet någon som kan? Vore härligt om jag kunde få hjälp med att tyda detta för jag är för jävla trött på denna jääävla dröm!









Shuella!

Haha jag och Jimpo satt och surfa runt lite och hittade en mycket rolig sak. Shuella! Det är paraply för skorna! Jag tyckte dom va assköna =P



Jag tror jag kommer få ett par av Jimmy i julklapp ;) Haha det vore för jäävla roligt!






Lite babbel bara

Jobba, jobba och åter  jobba..det är vad mina helger kommer att bestå av den närmsta tiden. Men det är bra för då får man ihop pengar till julklappar, en gåsjacka och så måste jag lägga undan pengar till studenten. För då kommer det bli röjj vill jag lova.

Jag fick mycket goda nyheter idag av min faster när hon var hemma hos oss och käkade idag. HON HAR TRÄFFAT EN SNUBBE! Hon lös upp som en liten tonåring! Det var så kul att se henne så glad =] Det som var roligare var att han hette "Per-Anders"! Hahaha! Men han ska vara trevlig och snygg iaf. Och Rump-mas också =D
Men han var tyvärr inte rik.. Jaja, huvudsaken äär att hon är lycklig! För det är hon värd!

Fars dag är det imorgon också. Självklart jabbar jag så jag kommer inte hinna ned och köpa något innan de stänger. Men då har jag ju min räddare i nöden =] "Jimpo" som kanske hinner springa ned imorgon. Sånna fall blir det en mössa och en skjorta till pappsen.

Sorry, svävade iväg lite på moln nu..kollade lediga jobb på H&M. Jag säger bara: DRÖMJOBB!










Hahahaha!

Hahaha Höll på att dö av skratt nu när jag skulle skriva loggbok till Fossil-Turid i word! Kolla vad det blev när jag högerklickade på hennes namn:







Gå nått inlägg ned så finns en bild på Turid (Turre) så kommer ni förstå varför jag och Aurora skrattade så hysteriskt!






Maddafakking compjutas

Fan va tråkit..Jag och Aurora skulle flasha lite och vara de första i skolan att prova de nya bärbara datorerna. As glassiga satte vi oss i soffan och skattade åt de som var tvungna att sitta på de hårda stolarna framför de vanliga datorerna, men skrattet fastnade i halsen på oss när de inte gick att logga in på dom! Skit också..vi va inte lika coola länge. Jaja, det var kul så länge de varade! =D

Vi hade uppmärksamheten - En stund..







Höstens fel

Jag är så jävla trött! Har varit i skolan sen 8 imorse. Kommer inte få gå hem förrän om 3 timmar typ. Bara för vi ska ha engelska i 2 och en halv timme...med en lärare som tror att han kan engelska, men som i själva verket snackar som en riktig svenne! Jaja, thats life.  Det hade inte vairt lika jobbigt om vi hade fått käka lunch en normal til så man håller sig mätt resten av dagen men sån tur har man ju inte. Nä, vi får käka lurre vid 10 och sluta halv 5. Därför har man ingen ork kvar att att äns skratta åt honom som man skulle ha gjort i vanliga fall.
Humorn är inte direkt på topp just nu..hösten får en att bli så jääävla boring! Typ Dagens-industri-tråkig. Det ända man skrattar åt just nu är elaka skämt och extremt tråkiga grejer. Eller okej, inte det ända men typ. Jag tackar gud att jag har my angels in school and Jimmyboy right now, annars hade man nog kilat runt hörnet vid det laget, eller kanske slängt upp fötterna i vädret? Hahaha ja, det är tur att vi har vår fossil-lärare Turid som ger en ett gott skratt! =]



Måste hem och göra upp en "to-do-list" och plugga matte, har ju prov imorgon. Men först ska jag iväg och träna!
Sorry om det blev ett depp-inlägg, men det är höstens fel! Mitt hår är rätt snyggt på den där bilden också, det är också höstens fel! Allt är höstens fel!






HATA

Jag HATAR svenska! Och jag HATAR Olov!
Och det jag hata mesta av allt är KLASSICISMEN!
Jag säger bara: SUG!







Chifen

Haaha nu har jag och Aurora precis beställt visitkort till vårat företag.
Jag är extra nöjd med att det står:  Sandra Larsson Ekonomichef .
 Det känns mycket bra att ha en så pass viktig position i företaget  haha =P.
Jag är viktig! =D


www.gabrielledesign.dinstudio.se







Under konstruction

Håller på att pilla lite med  "looken" på bloggen. Den är inte riktigt klar ännu men den tar sig  ;)

Har fått låten som vi dansar till av min danstränare nu så jag har typ lyssnat på den non stop i en timme nu. Den är fördjävla bra!  Varsity - Let her go (beatmix).
Men jag antar att jag kommer få stänga av den nu för Jimpo kom hem precis . Hahaha! =D

Nu ska jag äta lasagne, så ha en nice tisdagskväll! 








 

RSS 2.0