...

Pressbyrån, Mariatorget. En absolut förbjuden plats för Mr. M. Du skulle bara våga gå i närheten igen..


Stand up!

Skolfoto igår..min högsta önskan om att få stå upp på mitt sista skolfoto uppfylldes! Jag har fått sitta ned på alla de senaste 9 skolfotona. Men det är otroligt hur man kan trolla med ett par 10cms klackar =]


Turridning i Avesta

I helgen var jag, min mamma och 8 pers till uppe i Avesta och red. Första dagen red vi 8 timmar rakt ut i skogen. Kom fram till en herrgård där vi sov kvar för att rida 8 timmar tillbaka dagen efter. Det var roligt som fan och rida igen eftersom jag inte gjort det på ett bra tag.
En elouge till mig också för att jag har tagit mitt första dopp för i år! Med hästen, och det var inte lätt ska ni veta. Min häst ville INTE bada. Så jävlar vad man fick kriga för att få i den lille jäveln. Men tyvärr efter en halvtimmes krigande hade den fortfarande inte tagit ett simtag och jag förlorade kampen. Hästen skenade in mot stranden och jag sitter på med bara badkläder och ingen hjälm och ingen sadel. Så min bästa lösning jag kom på var att kasta mig i vattnet ist. för att ramla av på stranden och slå ihjäl mig. Så plask sa det och där låg jag i vattnet. Utan häst. Så det var mitt första dopp i år =P

Här är lite bilder fån badet:

      

Ute i skogen:
 
  

Så nu sitter jag har med den träningsverken jag förtjänar..Jag har inte kunnat gå normalt på 3 dagar nu. Jag ser ut som en dörrvakt när jag går, haha.

On the "soffa"!

Tjenare tjejen!!!

Hm.. måste ju säga att det här känns lite skumt med dig sittande brevid o allt men men... man blir ju tvingad så ;)
Men försbaskat kul att ha dig här ska du veta, Lyser upp tillvaron när du garvar åt mongoungar på tv... och när du får skrattattacker så tårarna börjar rinna haha!
Jaja ska nog övertala dig att ta en till cigg på balkongen igen nu.. ska väl inte bli alltför svårt!

Du är "UNIK" kramiz / JIMMY

RSS 2.0