Natt filosofi

Hmm... Pride-festivalen har ju dragit igång nu.. Vore ju lite roligt och glida dit nån dag. Vem vet, man kanske träffar chefen där =D Mohaha.
Det är tydligen sport tema i år.
Något som drar lite på smile-giporna är ju att det är hip hop kväll med bla. Fittcrew Heartbreakers. My god.
När jag ändå sitter uppe och filosoferar kan jag ju passa på att berätta hur förbaskat shoppingsugen jag är.
Jag behöver skor!
jag köpte 2 par skor för inte så länge sedan. Ett par svarta pumps. fy i helsike va snygga dom är. Men. När ska jag andvända dom? Dom är lixom för fina för att ha till vardags. Jag skulle kunna ta dom på mig när ja ska gå på Bio på onsdag.(Simpson the movie! längtarr.) Jag måste lägga upp en bild på skorna så ni kan bedöma när dom kan andvändas!
Jag köpte även när jag var i London en pennkjol.Men. När ska jag andvända den?
Är det nån som har ett bra tips på när man kan andvända en lite finare pennkjol? Tipsa gärna mig.


Varför sitter jag uppe för? jag måste gå och lägga mig. Jag är ju faktiskt trött.

Stockholm i mitt hjärta


Idag och igår har jag varit in tha city. Igår tvingade jag med Lollo in till stan.
Målet var *urk loppisen. It was an experience.. Men vi hittade fina grejs. Det var mycket skit grejer som gamla fila-ringar och sånna dära armband som man var så cool om man hade när man gick i typ trean. På en hängare utanför butiken hängde "Gucci-väskor" för 25:-. Haha my ass.
Men jag hittade facktiskt 3 st halsband, 2 par hörhängen och ett diadem. Totalt 35:- . Billigt och bra.
Det värsta var när jag ville gå ut och titta på grejerna som hängde utanför butiken (inte gucci-väskorna). Jag frågade i kassan om jag skulle lägga ifrån mig grejerna som jag skulle köpa innan jag gick ut. Han fattade ingenting. Jag tog det yttligare en gång på svenska men inge napp. Tillslut när jag fattade att han inte pratade svenska tog jag det på engelska. Med tanke på min engelska var det ett under att han äntligen fattade.

Notera att jag även lyckades spilla kaffe över hela mig inne i butiken. Väldigt pinsamt. Därför var jag tvugen att gå in på Cubus och köpa en ny tröja. Det är otroligt vad man mår bra av att shoppa. Man mår ju som bäst när man precis har "unnat" sig något. Som nu när jag unnade mig en ny tröja för att jag hade kaffe över hela mig. Jag mådde helt plötsligt mycket bättre. Det är ju underbart.
Vi tog även en färskpressad juice på Humlan på stureplan. Currynamnam.

Idag har jag varigt med hela La Familja på Cino 4. Det var jätteroligt. Det är alltså en 4D bio. Ascoolt. Jag krockade med en insekt och en anka skvätte vatten på mig. Inte dåligt för att vara bio!
Min aldeles egna pappa kom faktiskt 3:a i frågesporten som var i slutet. (Vågen för pappa).
Även denna dag lyckades jag skämma ut mig. Jag skulle skoja med Erica och Tim och gick emot dom som ett cp inne på museet. (Tekniska museet, där bion ligger). Till min fasa ser jag att två bratz står och viskar och pekar på mig. Illa kvickt gick jag normalt igen. Ungefär en timme senare skulle jag skoja med Erica och Tim igen och då står samma killar och kollar på mig igen och skrattar. Jag har aldrig varigt med om maken. Med en spurt som hade gjort en elit-löpare grön av avund sprang jag och gömde mig. Jag ska aldrig mera leka cp på allmän plats.

När vi satt på bussen sen satt pappa och skrattade åt busschauffören för att han hade så ljus röst. De kunde han gott ha, för han körde ifrån två pers. som skulle på bussen. Bajschaufför!



Jag måste bara lägga till en viktig notis här i mitt inlägg. Det var faktiskt en tant som kom fram till mig vid slussen och sa att jag var söt. Då blev jag jätteglad. Tack du snälla varelse, det behövdes värkligen.

image3

Fula ord.

Jag måste bara lägga in ett inlägg med lite fula ord riktade till BIK BOK.
HANDLA ALDRIG MERA PÅ BIK BOK I HANDEN!
Varför? jo, då ska jag förklara.
1. Personalen är skit
2. Persnalen är cp störda
3. personalen borde seriöst söka hjälp

Så för eran egen skull låt inte dom tjäna pengar så dom går i jävla konkurs så dom kan ta sina jävla prismärkningar och köra upp dom i röven så jävla långt så dom aldrig kommer se dagsljus igen.
Och så kan man ju hoppas på att det kommer lite ny trevlig personal dit.

Så om ni ska handla på Bik Bok. handla inte på den i Handen! kom ihåg det!

BOJKOTTAA!

Senaste månaden

Hej på er!
Sorry, har varigt en riktit dålig bloggare. Men sanningen är att jag har faktiskt inte haft tid. Det har varit fullt ös hela tiden.
lite grejer som har gjorts:
Jag Lollo och prinsen var på Harry P. Jävla skitfilm rent ut sagt! se inte den på bio snälla ni. Ni gör bara er själva en björntjänst.
En kväll när jag Lollo och prinsen satt och åt (vi hade precis grillat) så fick vi en ide att vi skulle åka ut till Ornö och hälsa på våra vänner som var där just då. Sagt och gjort. Nästa dag satt vi där vid bussen som skulle ta oss till Dalarö för att sedan åka båt  vidare till Ornö.Den kvällen blev jävligt lyckad, vi hade jätteroligt med kvällsdopp grillkorv och Cider. Ända tills en viss person bestämde sig för att bli på asdåigt humör. Då blev alla andra på dåligt humör och sen var den kvällen slut. Så var det med det.. Vi har fikat ganska mycket senaste tiden också. Vi har hittat mysiga kafeer och bara slappat med en kopp kaffe. Jävligt nice. När vi va och fikade på mc donken (inte så mysigt cafe direkt men det var en nödlösning.) så rullade det in en röd corvette på parkerigen. Vi kände dom. det var Camilla och hennes prins. Fan vilken status. Haha.
Jag och min prins har även varigt ute på sjön. Väldigt mysigt i sällskap av mamma pappa och syster och hennes prins. Och sen var det massa andra i den andra båten. Vi åkte till sandskär där Calle, Petter och deras föräldrar Jhonny och Ulla befann sig. Även Calles prinsessa Nina var där. Vi hade riktit mysig dag med sol och bad. Jag och Petter skulle spela beach boll. fan va han sög. =). Näe förlåt det var jag som sög. Inte så konsit när man står i vattnet. det är ju jättelätt och röra sig i vatten. Det går jättesnabbt. (jaaaniii).

Näe nu måste jag gå och göra mig iordning.Jag ska in till stan med Lolloo och köpa smycken (20 st för 100 kr)

Puss och kram skumbabnan

60 års kalas!

Igår du. vilken dag.
först så var jag nere i Nynäshamns centrum och kollade på lådbilsrejset. Och MORA TRÄSK spelade. Fan va kul det var med "klappa händerna om du är riktit glad", "tigerjakten" och "huvud axlar knä och tå!" Mohaha, jag blev barn igen för en stund. =)

Sen kom kvällen. Jag och Christofer var bjudna på 60 års fest.
Vi drack välkomsdrinkar och åt jättegod mat.
Senare på kvällen när Lollo hade kommit och folk började bli lite på dojjan satte det fart. Lasse (christofers farbror även kallad danskungen) drog igång ett dans solo. Alla skrattade till en början men sen var det härma Lasse som gällde. Alla upp på dansgolvet. (inklusive jag med mina klackar!) Fan va halt det var efter att det hade regnat. Men va fan vi dansade på . Jag ville aldrig åka hem. Jag hade så jävla roligt. Men efter det 170onde glaset vin kändes det som att man var tvungen. Vi ringde en taxi.

Taxiresan hem var nästan det roligaste på hela kvällen.
Lollo bjöd upp till sång. Den traditionella "jag är en liten räka"  Taxichauffören höjde volymen på radion.
Jag var pratsugen så jag frågade vad han hette. Han hätte Machmut. Jag sken upp av fötjuselse. -Det är ju som det där djuret ju! Mammut! Lollo sken upp och frågade om vi visste varför mammutarna dog ut. Ingen visste. -För att det fanns för lite papputtar! Sa Lollo och skrattade.
Jag skulle fråga våran chaufför vart han bodde nånstans men till min fasa hade jag glömt vad han hätte. Jag chansade. -Du Muhammed..? Det var fel. Men jag skämdes inte. (Okej lite då.Med tanke på att han sagt sitt namn ca 1 minut innan.) Vi stannade på statoil. Jag och Lollo och Christofer gick in och köpte oss en varsin korv och ett kinderägg. När vi kom ut från macken ville jag vara lite snäll och bjuda våran muslimska chaufför på korv. Han tackade nej.Jag tyckte att han var konstig. Det var ju en jätte god kokt korv med rostad lök och bostongurka! -Jo kom igen nu klart du ska smaka på min korv! -Ta en tugga för fan! sa jag och trykte upp den i ansiktet på honom! Han ryggade undan som om jag hade en livsfarlig orm i handen. Jag fattade ingenting. Här försöker jag vara snäll lixom.  Inte förrän idag kom jag på i mitt stilla sinne att han var muslim och dom äter inte korv. Dom äter absolut inte KORV!  När vi kom fram till barndbergen var det rostad lök i hela baksätet. (Förlåt Mohammed)

Nu ska jag skriva en artikel till Nynäsposten om lådbilsracet och Mora träsk. Sen ska ja å Lollo å Christofer å kanske Denice och kanske Kim å Ida å Calle gå på Harry P.

Have a nice time partypeople!

Sol och slagsmål

Hej alla mina glada 57000 läsare!
 Idag har jag stekt i solen. (inte för att jag blev speciellt brun men men..)
ringde till min trogna telefonkompis Lollo som läste sin bok kukbruk. Vi pratade en stund men hon hade ont i huvet och var tvungen att lägga på. (vissa tror på strålning mer än jag..) Då gick jag och tärrade min syrra en stund. Det är alltid lika roligt. Mohaha!
Helt plötsligt hörs ett jättekattskrik. Jag dog av rädsla. Sprang bort till ballen och mycket rikit är det den där jävla missfoster-äckliga svarta katten. även kallad fanskapet. Som har hoppat på min stackars lilla oskyldiga katt. Jag tror att han försökte våldta henne. =(  hon blev så rädd så hon bajsade på sig, och hennes päls låg över hela trappen. Min stackars lilla katt.

Nu är det så att jag har lite bråttom. Kalle the man och Joel Yaris kommer å plockar upp mig. Vi ska åka och bowla med min prins och Lolloo!
 
We´r gonna have some fun!
Puss å kram skumbanan!

Blogg jue

WOHOOO! äntligen mina vänner är jag här!

Nu har jag blivit inspererad av min kära vän Lollo. (http://lolloi.blogg.se) Jag har bestämt mig för att skriva blogg. Spännandää..
Jo idag har varigt en ganska seg dag. jag sov 13 TIMMAR inatt. fy fan va skönt. Sen vaknade jag klockan 12. Gick upp till Kajsa som satt och höll på med sina armband. (trogen arbetare av att göra armband ska ni veta) Satte på kaffe och tog med henne ut på ballen. Vi satt å rökte å drack kaffe å snacka skit hela dagen till min arbetande prins kom hem från NCC. 
Stackarn hade sett en tjej bli påkörd av en stor van. Hon flög bakåt och blödde i huvet., hon var tvungen att åka till sjukhuset med ambulans. När jag sa att jag tyckte synd om honom sa han bara -Äsh d e väl inge synd om mig häller. Tänk på henne! ( jag lovar att han va lite skakis).  
Ja, sånna tider alltså. Jag är sluuut. Jobbet tar kål på mig. I måndags jobbade jag 8 timmar och I tisdags jobbade jag 6 och ½  timme och igår jobbade jag 11 timmar. Frågor på att man är trött? Fan va synd det är om mig! Jag som har ett jobb på Bik Bok där jag trivs och jag tjänar pengar. Ja säger då det. 

Nu måste jag lägga lite av min dyrbara tid på min barndomskompis Linda.(http://lindashumor.blogg.se)  yohoo.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0