170 olika svettodörer på samma dag

Nu är jag värd en elouge! Jag har lyckats stått ut med Jessie i en hel dag, en hel kväll och en hel natt! Det är otroligt bra av mig =).

Efter en otroligt seg dag i Fredrika Bremer (Erika) tog jag fel buss hem till prinsen. Bussturen tog cirka en halvtimme längre än planerat. Vilket inte var speciellt roligt med tanke på alla olika svettodörer som kom från över 35 olika individer. Som vanligt var airconditionen trasig. Typiskt.
Väl framme satte vi på en rulle kallad "Hata Götebog". Det var en väldigt tråkig film. Men varken jag eller prinsen kunde hålla oss från att ha mungiporna uppe vid öronen så fort de öppnade munnen. Den utspelar sig nämligen i Hälsingborg där de pratar med väldigt rolig dialekt.

När filmen var slut mötte jag upp Jessie och det bar av mot Nynäshamn. Som vanligt hade jag ingen tur med tåget. Det var försenat och det slutade med att vi satt på yttligare en buss med ungefär 135 olika svettodörer den här gången. Airconditionen var trasig.

Efter en resa som tagit kål på vilken näsa som hälst var vi framme i Nynäshamn. Vi knatade över till Linda för att ha lite tjejkväll. Det blev mycket trevligt när vi fem tjejer hade intagit positionen Lindas rum.  Efter en helkväll med kläder, skönhet, fika och massor med skvaller var vi slut båda två. Jag somnade så fort jag lade ned mitt tunga sömniga huvud på kudden och sov som en stock hela natten. Jessie hade därimot lite problem med att få låna en bit av mitt täcke, så hon frös som en kines i sälskinn på grönland hela natten. Hehe, what to do?

Vaknade i morse av att Jessie stormar in i rummet och sliter upp mig. Eftersom fönstret var öppet blev det snabbt korsdrag och rullgardinen som var neddragen slog ned både lampa och vas som stått prydligt på fönsterbläcket. Glassplitter över hela golvet och trött som en zombie. Vad kan man mer begära av en lördagsmorgon?
 
Efter att jag, Linda och min syster varit på öppet hus på studio 17, den nya dansskolan, gick vi ned till hamnen för att ta en fika. Eftersom det är "Bo-mässa" i Nynäshamn i helgen var miniorten proppfylld med  folk. -Det är en sådan här dag som man ska fly stan, Säger Linda lämpligt när vi suttit och väntat på våra cappucinos i en halvtimme. Efter yttligare en halvtimmes väntan drog Linda på "Bitch-looken" och gick in för att säga till. Vi fick tre wienerbröd gratis som förlåt. Bra Linda!

Under kvällen har jag umgåtts med nyförlåvade Sabine och hennes gris till hund =). Det blev Kaffe och 500 som är våran vanligaste sysselsättning. Under spelets gång kom lite fula och olämpliga ord ur båda våra munnar. Som vanligt alltid riktade mot varandra. Efter ett tag gick vi ut till hennes "festman och sambo" för att gemensamt kolla på Shrek 2. Den filmen är så fruktansvärt rolig att jag kan se den 100 gånger om.

Just nu sitter jag och väntar på prinsen som är på garagefest. Fan va surt att inte vara 18. Vi minderåriga är dömda till att sitta hemma och vänta på överåriga varje lördags-kväll. Men det är inte lång tid kvar nu. Jag måste passa på att utfärda en varning att den 3:dje April är det bäst att hålla sig hemma och låsa alla dörrar för då fan ska det röjas!

Kommentarer
Postat av: Jessie ja-mes

173 svettodörer om jag har räknat rätt ! du måste ändra det !
Tack för en trevlig dag och en kall natt i nynäs :)

2007-08-26 @ 22:18:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0